verasity

Verasity’nin VRA tokeni, Ürün ve Satış Stratejisi ile yüzde 300 artış kaydetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Video yayını konusunda YouTube ve Facebook ile rekabet eden milyonlarca yayıncı var. Çoğu bu rekabette başarısız olduğundan YouTube oynatıcısını kendi sitelerine ekliyor ve en iyisi olmayı umuyorlar. Fakat bu da en iyi olmak için yeterli olmuyor. YouTube ve Facebook, bu görüntülemeler karşılığında çok düşük miktarlarda getiri imkânı sağlıyor. Ve bu nedenle yayıncılar bir bir sektörden çekiliyorlar.

Basit bir video paylaşım platformu oluşturmak ise bir çözüm değil. Çünkü platform ne kadar iyi olursa olsun, YouTube’un sağlam bir içerik dünyasına sahip olmasından dolayı izleyicileri biraz içerik izlemesi için YouTube’dan ayırmak oldukça zor. 18 yaşın altındaki çocuklar YouTube’dan başka bir şey izler mi? Belki, sadece torrentlerini bulamadıkları Walking Dead ve Game of Thrones gibi efsane dizileri izlemek için alternatifleri tercih edebilirler.

Bu tekeller ile yüz yüze kalan bir yayıncı ne yapabilir?

Kullanıcılar izledikleri videolar için ödül veren yayıncı sitelerinden hoşlanırlar. Bir yayıncı kendi içeriğini ve görüntülemeleri kontrol ettiğinde, gelirlerini ve katılımı 4 katı oranında artırabilir (IAB istatistikleri). Yayıncılar için çözüm, ödüllendirilen içerikler ile mümkün hale gelebilir. Ancak bugün, ödüllendirilen içerikle ilgili sorun, ödüllerin tek bir yerde toplanamama problemidir. Bazı yayıncılar gazetelerde, bazıları yarışmalar, puanlar ve dijital tokenler ile yoluyla ödüllendirme seçenekleri sunar. İzleyiciler ise hangi yayıncıların neye ve nerede ödül verdiğini nadiren bilirler.

Verasity bu sorunu nasıl çözdü?

Verasity, yayıncıların YouTube ve Facebook’ta kullanmaları için araçlar sağlar. Video oynatıcıya yerleştirilen VeraWallet ile (verawallet.tv) varsayılan ödül VRA tokeni olduğu sürece her çeşit ödül verilebilir. Ayrıca İzleyiciler, her gün video izlemek için kullandıkları video oynatıcılarında tüm sadakat programlarını, puanlarını ve ödemelerini tek bir yerde bulmuş olurlar.

Bu çözüm benzersiz mi?

Patenti beklemede ve benzersiz olan bu çözüm gibi bildiğimiz kadarıyla benzer bir teknoloji sunan başka bir platform yok.

Bu döngü VRA’nın değerli olmasını nasıl sağlar?

Yayıncılar VRA tokenini pazar fiyatından satın alarak kullanıcıları içerik izlemelerine, indirimlere abone olmalarına ve herhangi bir sayıda işlemi gerçekleştirmelerine teşvik etmek için kullanırlar. VRA’nın yayıncılar tarafından satın alınması ekonomiyi yönlendirmekte ve VRA kullanıcılarının havuzunu artırmaktadır.

VRA Ekosistemi

Ödeme, sadakat ve ödüller, yayıncılar, içerik sahipleri, markalar, reklam verenler ve izleyiciler arasındaki işlemleri sağlar. Doğrudan birbirleriyle etkileşime girerler ve tüm işlemler VRA tarafından desteklenir. Bu nedenle YouTube veya Facebook gibi aracılara gerek yoktur.

Sistem nasıl çalışır?

  • İzleyiciler, Verasity teknolojisini kullanarak bir web sitesinde video ve reklam izler. Bu eylemin sonucunda da VRA tokeni ile ödüllendirilir. Ayrıca, tavsiye programı sayesinde daha fazla VRA tokeni kazanmaları sağlanır.
  • Yayıncılar, kullanıcıları ödüllendirmek ve reklam, e-ticaret veya abonelik yoluyla para kazandıkları değerli kitleleri oluşturmak için VRA tokeni satın alırlar.
  • Videoları izleyen potansiyel müşterilere ulaşmak ve onların ilgisini çekmek için, reklam verenler, reklamlarını izleyenleri ödüllendirmek üzere VRA tokeni satın alırlar. Bu, her görüntülenmenin piyasaya gerçek değer olarak yansımasına neden olur.
  • Kullanıcılar VRA tokenlerini değerlendirerek günlük ödüller alabilirler. VRA Alma programı, ekonomiyi VRA tutmaya teşvik eder. VRA sahibi olma ile ilgili tüm bilgiler için buradaki yazıyı okuyabilirsiniz.
  • Verasity, kullanıcıların VRA tokeni satın almalarını ve değiştirmelerini sağlamak için kolay bir dönüştürme yöntemi uygulayacak olan çok çeşitli yayıncı ve kullanıcı profili hedeflemektedir.

Verasity, Video Oynatıcı teknolojisini milyonlarca yayıncıya nasıl yayıyor?

Bir web sitesinde sevdiğiniz içerikleri izlerken, bu sitenin video akışına hükmeden 10 video oynatıcı platformundan biri tarafından desteklenmesi muhtemeldir. Bunlar Vimeo, JW Player, Brightcove, Video.js, Kaltura ve diğerlerinden oluşur. Bu platformların çoğu iş dünyası ile ilgilidir ve bu nedenle onları duymamış olabilirsiniz. Ancak Discovery, Eurosport, Fox, Sky, BBC, Viacom, Lamborghini (evet, Lambo sitesi) gibi dünyanın en büyük yayıncıları bu tarz üçüncü taraf video hizmetlerini kullanır. Bunlar, izlemeyi sevdiğiniz içeriğin video akışını güçlendiren platformlardır.

Teknoloji modülünü tüm bu video oynatıcı platformlarına entegre eden Verasity ile ödüllendirilmiş video, her yayıncı için her yerde bulunacak ve potansiyel olarak milyarlarca izleyicinin VRA tokeni ile ödüllendirilebileceği bir araç anlamına gelecektir.

Verasity’nin 2019 yılı için temel hedefi, video yayıncılarını sisteme dâhil etmek. Bunu kolaylaştırmak için, Vimeo, JW Player, Brightcove ve diğerleri gibi sektör lideri birçok araçla entegrasyon sağlanıyor ve yayıncıların Verasity teknolojisini kullanmaya hızlı ve kolay bir şekilde başlayıp VRA tokenine olan talebi artırmasına izin veriliyor. Yayıncıların mevcut iş akışını kesintiye uğratmayarak, yayıncıların izleyicilerine VRA tokeni ile ödüllendirilmiş videolarını sunması ise gayet basit hale getirilmiş. Benzersiz oynatıcı teknolojisi, zaten şu anda 240 milyon kullanıcı ve aylık 50 milyar görüntülemesi olan 280.000 video yayıncısına sunuluyor.

Markalaşma

Verasity video oynatıcı, VeraWallet ve gelecekteki Verasity ürünleri “Powered by Verasity” olarak markalanacak ve böylece izleyiciler teknolojinin Verasity’e ait olduğunu bilecekler. Ayrıca izleyicileri VRA tokeni ile ödüllendirerek ve yönlendirmeler sağlayarak, VRA ve Verasity ismi online video dünyasında hızla yayılacak. Böylelikle VRA, video ödüllendirme ile eşanlamlı olacak!

Verasity hakkında

Verasity.io, dünyadaki belli başlı video yayıncılarına benzersiz Ödüllendiren Video Oynatıcı Teknolojisi sağlayan lider bir video oynatıcısıdır.

Patenti beklemede olan Video Oynatıcı, VRA’nın video oynatıcı cüzdanı içindeki ödüllerini, para kazanmayı ve sadakat programlarını mümkün kılar. Benzersiz oynatıcı teknolojisi, zaten 240 milyon kullanıcı ve aylık 50 milyar görüntülemesi olan 280.000 video yayıncısına sunuluyor. Bu, YouTube’dan video yayıncı sitelerine katılım, izleyici ve gelir kazandırıcı bir durumdur. Dikkat temelli modelin, izleyiciler, video yayıncıları ve reklam verenler arasında gelişen bir VRA tokenli ekonomi oluşturmak üzerine kurulmuş olduğu gözüküyor.

Verasity’nin tüm bu özellikleri dikkate alındığında girişim, online videonun geleceği olmaya aday gibi duruyor.

Verasity ürünleri

Genesis Player – VeraWallet

VRA tokeni ticareti yapılabilecek borsa ve platformlar

HitBTC VRA/BTC – hitBTC VRA/ETH

DCoin

Exrates.me

VRA, https://verawallet.tv adresinde yıllık yüzde 36 faiz oranı ile değerlendirilebilir.

VRA token fiyatını CoinCodex ve CryptoCompare’den kontrol edilebilirsiniz.

Telegram sohbetine katılmak için: https://t.me/verasitychat

Verasity

web sitetelegramtwitterfacebooklinkedinreddit

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin