Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?
Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?

Litecoin kurucusu Bitcoin ve kripto kullanımını neyin yavaşlattığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda dördüncü en büyük kripto para olan Litecoin (LTC), son 24 saatte değerinin %1,57’sini kaybetti ve yazım sırasında 58,78 dolardan işlem görüyor. LTC/USD, yılın başından bu yana en iyi 20 performans gösteren kriptodan biri oldu.

Kripto kullanımını yavaşlatan 2 şey var

NewsBTC ile yapılan röportajda konuşan Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, kripto para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesini engelleyen sorunlar hakkındaki görüşlerini paylaştı. Genel olarak temel problemleri, aşırı uçuculuk ve kötü kullanıcı deneyimine bağlayarak şunları söyledi:

Size iki şey anlatacağım. Birincisi uçuculuk. Kripto para birimi fiyatları çok değişken olduğundan, insanların kullanması zordur. Bu da sahiplenmenin zor olduğu anlamına gelir. Oynaklık, tavuk ve yumurta tipi bir senaryodur. Sahiplenme olduktan sonra, oynaklık azalır, bu da daha fazla sahiplenme anlamına gelir. Yani bu, üstesinden gelmek için yavaş bir süreç bizi bekliyor demektir. Benimsememizi önleyen ikinci şey ise kendi paramızı muhafaza etmenin kullanıcı deneyimidir.

Ayrıca Lee, kullanıcıların güvenlik ve kullanılabilirlik arasında bir denge kurması gerektiğini de belirtti. Bir çok kullanıcı kripto paralarını kripto para birimi borsalarında saklıyor çünkü ayrı bir cüzdan kullanımı zor geliyor, durum böyle olunca da, sayısız hack saldırısı ve kaybedilen para hikayeleri yeni kullanıcıları korkutuyor. Charlie Lee bu durum hakkında görüşlerini şu şekilde paylaştı:

Muhtemelen insanların kendi paralarını saklamalarına izin veren, daha iyi ve daha kolay çözümlere sahip olmaya çalışmamız gerekiyor. Gerçekten bütün sorun bu. Bu yüzden, kullanılabilirliğin ve kullanıcı deneyiminin çözülmesi zor bir şey olsa da gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin