verasity
Verasity neden geleceğin gözde blockchain uygulamasıdır?

Verasity neden geleceğin gözde Blockchain uygulamasıdır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verasity, kullanıcıyı ödüllendiren video modelinden faydalanan ve online video sektöründeki mevcut sorunları çözen lider bir şirket konumundadır. En çok sorulan soru şudur: Verasity’yi var olan diğer çözümlerden farklı kılan nedir?

Sektördeki Genel Sorun

Verasity’nin nasıl farklılaştığını anlamak için, video oluşturma sektörünü etkileyen ana problemi anlamak çok önemlidir. Mevcut yayıncı-reklam veren-görüntüleyici ilişkisi izleyiciyi, reklam verenlere, yayıncılara ve tarayıcılara karşı izleyiciyi koruyamaz. Bu ilişki tamamen işlemseldir; izleyiciler, reklamları görüntülemek için gerekli olan akış hizmetini kullanarak için gizliliklerini satarlar. Çoğu insan bunu haksız bir ticaret olarak görüyor, izleyicilerin reklamları izlemeye zorlandığını ve büyük platformları kullanıcıların özel verileriyle zenginleştirdiğini ifade ediyor. Doğal olarak, izleyiciler reklamları engellemek için her şeyi yapar ve içerik sağlayıcıların izlemek istediklerimizi oluşturmasını zorlaştırır.

Bizi ödüllendiren içerik sağlayıcıları ve yayıncıları için daha adil görünen bir dizi yeni video paylaşım platformu oluşturuldu. Ne yazık ki, favori platformlarımızı yenilerine taşımak zorundayız. Daha da kötüsü, yayıncılar geçiş yapmak için iş akışlarında önemli değişiklikler yapmak zorunda. Yani hiçbir şey olmuyor. İzleyiciler daha popüler, daha iyi video paylaşım platformlarına geçmezken, yayıncılar popüler talepleri nedeniyle mevcut platformlarında para kaybetmeye devam eder.

Bu geçişin yarattığı engeller, yayıncıların iş akışlarına, kullanıcıların alışkanlıklarına ve tercihlerine etki eder. En iyi örnek, popüler YouTuber, Pewdiepie’nin DLive’e olan hareketidir. 95 milyon YouTube hayranının sadece % 0.25’i Dlive platformuna taşıyabilmesidir.

Optimize Edilmiş Değer Değişimi

Ya yeni bir platforma geçmek zorunda değilsek? Alışkanlıklarımızı veya tercihlerimizi değiştirip, dikkatimizi ve katılımını tatmin edici bir şekilde mi ödedik? Bu, dinamiklerin tamamen değiştiği anlamına gelir. İzleyiciler bu pastadan paylarını alabilir. Bu, yayıncılara da çok az değişiklik yapmalarını ve meşgul, memnun kitlelerin yararlarını kullanmalarını sağlayarak reklam gelirlerini artırmalarını sağlar.

Ortalama bir izleyici, reklam izleyerek gerçekten heyecanlanmıyor. Ancak, bunun için para ödüyorlarsa, ek gelirin içerik sağlayıcısına aktığını bilmek, onlar için daha iyi içerik oluşturmaya teşvik edecektir. Bu noktada, ödüllendirilen video gerçekten yayıncılara yardımcı oluyor mu? Reklam endüstrisinde standartları belirleyen IAB, 2018 yılının 4. çeyreğinde, ödüllendirilen videonun yayıncılara 5-10x katsayısı ile yardımcı olduğunu gösteren veriler yayınladı. Bu, ödüllendirilen video modelinin üstünlüğünün açık bir göstergesidir. Ek gelir ile yayıncılar, izleyicileri için daha yüksek kalitede içerik yayınlayabilirler.

Peki, Verasity, yayıncıların kendi video alışkanlıklarım ve tercihlerimin yanı sıra çalışma biçimini değiştirmeden bunu Verasity nasıl yapacak?

Verasity’nin Çözümü

Verasity karmaşık bir problemi çözüyor. Tamamen yeni, yıkıcı bir altyapı oluşturmak yerine, herkesi buna uymaya zorlamadan, Verasity mevcut altyapıyı kullanıyor, ancak çerçevesini içeriden alıp değiştiriyor.

Tüm ana çevrimiçi video platformlarına entegre olan Verasity modülleri: YouTube, Twitch, Vimeo, JWPlayer, Brightcove, Kaltura, VideoJS, Flowplayer ve Ooyala, online kullanılan tüm video oynatıcılarının %95’ini temsil ediyor. Bu dönüm noktası tamamlandıktan sonra Verasity, gelişmeleri için para kazanmalarını ve katılımlarını artırmak için ödüllendirilmiş video ve sadakat programları sunarak milyonlarca yayıncıya katılacak. Bu yayıncılar aylık 110 milyardan fazla izlenmeyi temsil ediyor. (Bazıları zaten verawallet.tv platformuna taşındı bile)

Modül, ödül ve sadakat programlarını, zincirdeki tüm katılımcılar tarafından paylaşılabilecek tek bir video oynatıcı cüzdanında birleştirir: izleyiciler, yayıncılar ve reklam verenler (verasity.io adresindeki YouTube oynatıcıdaki uygulamamıza bakın). Şu anda, tek bir yerde herhangi bir ödül / sadakat programı türü içerebilen ve tüm video platformlarında paylaşılan tutarlı bir ödül ve sadakat cüzdanı yoktur.

Uygulamamız, herhangi bir yayıncının mevcut iş akışına birkaç dakika içinde entegre edebileceği ve izleyicilerin yeni bir şey indirmelerini gerektirmeyen, onların alışkanlıklarını veya tercihlerini değiştirmeye zorlamayan, uyumlu bir platformdur.

Tüm yeni video paylaşım platformları, yayıncıların ve görüntüleyenlerin alışkanlıklarını değiştirmeye çalıştıkları için ölçeklenemedi. Mevcut tüm OVP platformlarına SDK ile inşa ederek modül entegrasyonları ve çeşitli sadakat ve ödül programlarını, Verasity engelsiz bir şekilde ölçekleyecektir. Bu uygulama, 550 milyon kullanıcı ve aylık 110 milyardan fazla izlemeye sahip kendi siteleriyle 1,6 milyondan fazla video yayıncısına zaten açık.

Ek olarak, Verasity, HitBTC, Binance, STEX ve diğer birçok borsada listelenmekte olan kripto paraya sahiptir.

Verasity online videonun geleceğidir.

Verasity Hakkında

Verasity.io, dünya genelinde önde gelen büyük video yayıncılarına ödüllü video oynatıcı teknolojimizi sağlayan lider bir video oynatıcıdır. Patenti beklemede olan video oynatıcımız, video oynatıcı cüzdanındaki kripto para VRA, para kazanma ve sadakat programlarımız aracılığıyla ödüller kazandırır. Benzersiz oynatıcı teknolojimiz, 550 milyon kullanıcısı ve aylık 110 milyardan fazla görüntülenen 1,6 milyondan fazla video yayıncısına sunuluyor. Bu sayede, YouTube’dan video yayıncı sitelerine gelenlere, izleyici ve gelir kazanır. İş modelimiz, izleyiciler, video yayıncıları ve reklam verenler arasında gelişen bir VRA token ekonomisi yaratıyor.

Verasity online videonun geleceğidir.

Diğer Verasity Ürünleri: VeraWallet: ​verawallet.tv

VRA (ticker) işlem gördüğü borsalar:

CoinAll:https://www.coinall.com/market?product=vra_btc

HitBTC:https://hitbtc.com/exchange/VRA-to-BTC​, https://hitbtc.com/exchange/VRA-to-eth​

DCoin:https://www.dcoin.com/currencyTrading/VRA_ETH

Shortex:https://shortex.net

STEX: https://app.stex.com/en/trade/pair/ETH/VRA/1D, https://app.stex.com/en/trade/pair/USDT/VRA/1D

Binance: 25 Haziran’da Binance DEX üzerinden işlemlere başladı.

​https://verawallet.tv​ yıllık %36,5 oranında VRA kar dönüşümü sağlayacaktır. ​CoinMarketCap​’den VRA tokeni takip edebilirsiniz  .  

 Bizi Takip Edin:

https://verasity.io

https://t.me/verasitychat (Global)

https://t.me/VerasityTR (Türkçe)

https://twitter.com/verasitytech

https://www.linkedin.com/company/verasity

https://www.reddit.com/r/verasity

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin