VeChainThor BMW ve Renault'un da içinde olduğu yeni haberleri duyurdu
VeChainThor BMW ve Renault'un da içinde olduğu yeni haberleri duyurdu

VeChainThor yeni güncellemeler paylaştı, BMW ve Renault ile yeni anlaşmalar imzalanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok hızlı bir şekilde büyüyen piyasa kapitalizasyonu sayesinde 18’inci en büyük kripto para biriminin (ve VeChainThor’un) kurucusu olan Sunny Lu, Youtube’daki canlı bir sohbet sırasında ağın geleceğine dair yorumlar yaptı.

VeChainThor kendini geliştirmeye devam ediyor

Sunny Lu konuşmasına VeChain topluluğunun en iyi topluluk olduğunu ve kripto topluluklarının en güzel örneği olduğunu söyleyerek takipçilerini överek başladı. X-node uzantısının, ekibin topluluk geri geri dönüşleri sonucunda aldığı ana eylemlerden biri olduğunu belirtti.

MainNet söz konusu olduğunda, Sunny Lu, eğer her şey planlara göre giderse VEN’in yaklaşık %90’ının VET’e dönüşeceğini belirtti. Bununla beraber yeni protokolleri Multi Task Transactions (Çoklu İşlemler) dolayı gayet mutlu olduğunu söyledi. Yeni protokolleri çeşitli büyük işlemleri aynı anda yapılmasına olanak sağlıyor.

Platformları 100,000 TRX noktasının üstüne çıktığında VeChainThor’un Blockchain adaptasyonuna gideceğinin sinyalini verdi. Fakat şuan ki durumlarıyla bile saniyede 1.5 işlem yapabildikleri için mevcut ödeme seçenekleri ile rekabet edebilmeleri için daha fazla çalışmaları gerekecek.

Yakın dönemde kullanıcıların kimliklerini doğrulamasını mümkün kulan VeVid’ten bahsedildi. Bununla beraber VeChainThor’un mobil uygulamasının da çıkacağı eklendi. En büyük gelişme ise BMW ve Renault’u da içeren otomotiv şirketleri ile başka ortaklar kurulacağını açıkladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin