Roger Ver:
Roger Ver: "Bitcoin Cash en güçlü yatırım fırsatı."

Bitcoin Cash yine Roger Ver ile tahta oturuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Roger Ver, CNBC’nin Fast Money programında bir kez daha, Bitcoin Cash’in (BCH) bir para birimi olarak Bitcoin’e nasıl üstün olduğunu açıklamaya çalıştı. Roger Ver’in mantığı, Aralık ayında Bitcoin için işlem ücretlerinin oldukça yüksek olması ve onay sürelerinin biraz uzadığı gerçeğine dayanıyor gibi görünüyor.

Roger Ver: “Bitcoin Cash en güçlü yatırım fırsatı.”

Programda, Ver’in “Bitcoin Jesus” görüldüğü, muhtemelen Bitcoin hayranlarının ve Hıristiyanların hoşuna gitmeyen bir terim olduğu vurgulanıyor. Ancak program sunucusu, Bitcoin Cash hikâyesinin piyasa tarafından zor bir yıl geçirdiğini söyleyerek toparlanmasının nasıl olacağını soruyor. Ver bunu, geçen yıl Bitcoin Blockchain’inde yaşanan bazı ağ sorunlarına dikkat çekmek için bir fırsat olarak kullanıyor.

Ver insanların ticaret nedeniyle Bitcoin kullanmaya çalışmayı bırakıp başka bir alternatife geçmeyi çalıştığını söylüyor. Gördüğümüz zorlu pazar koşullarına rağmen Ver, Bitcoin Cash’in en güçlü yatırım fırsatı olduğunu düşünüyor.

İşte Roger Ver’in kripto para portföyü

Portföyü çeşitlendirerek yatırım yapmak gerektiğini söyleyerek iyi önerilerde bulunuyor. Program sunucusu daha sonra Ver’e kendi portföyünü soruyor. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde çoğunlukla Bitcoin Cash’e sahip olduğunu, ama ayrıca Ethereum, Zcash, ZCoin, Monero, Dash  ve hatta hala Bitcoin tuttuğunu söylüyor. Genel olarak bu tür yorumlar, bir yıldan fazla bir süredir Bitcoin Cash şampiyonu olan Ver’den yeni duyulan sözler değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin