VeChain
VeChain spor endüstrisinde bir atılıma mı hazırlanıyor?

VeChain spor endüstrisinde bir atılıma mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain, bir spor sektöründe atılım yapmak için bir PR kampanyası başlatıyor gibi görünüyor. Ve bu bağlamda spor takımlarıyla son zamanlarda bir takım ortaklıklar olduğunu duyuruyorlar.

Dün, Today’s Gazette’ye göre, kripto şirketi, Manchester United futbol takımının sağlık ortağı Milly ile bir takım anlaşmalar yaptıklarını açıkladı.

Bugün, Binance konferansına katılan VeChain’in rekabetçi dövüş sporu tanıtım şirketi olan OneChampionship ile ortak olduğu haberi sızdırıldı.

https://twitter.com/KevinTwk20/status/1087644551609634817

Geçtiğimiz yılın sonunda, Litecoin’in UFC 232’ye sponsor olduğunu açıklanmıştı.

VeChain ’den bu alanda yapılan anlaşma ile ilgili detaylar henüz gelmedi

Muhtemel VeChain’in açıklaması, sponsorluk ilişkisinden daha yakın bir işbirliğine işaret ediyor. Çeşitli işletmeler ve endüstriler için Blockchain çözümleri sunan kripto şirketi, yeni bir ürün ortaya çıkarmaya veya spor endüstrileriyle entegrasyona hazırlanıyor gibi gözüküyor.

Yapılan duyuru da kısıtlı bilgi verilirken üstü kapalı bir şekilde bizi izlemeye devam edin çağrısı yapıldı. Bu rağmen bu gelişme henüz düşük miktarlarda güven veriyor. Öte yandan Blockchain ve kripto şirketleri için büyük bir ekonomiye sahip olan spor endüstrisi henüz el değmemiş bir Pazar olarak kalmaya devam ediyor.

İlerleyen günlerde spor endüstrisinde atılım yapacak projeler ile karşılaşıp karşılaşmayacağımızı zaman gösterecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin