ING Bank
ING ’nin Baş Ekonomistinden merkez bankası dijital paralarıyla ilgili önemli açıklama

ING R3 Corda Enterprise ile Blockchain alanında 5 yıllık anlaşma yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Beş yıllık anlaşmanın bir parçası olarak, ING Bank, R3’ün Corda Enterprise platformu için sınırsız sayıda lisans almaya karar verdi. Bankacılık devi, Corda’nın merkezsiz uygulamalarını (CorDapps) küresel iş altyapısı boyunca uygulamayı planlıyor.

CorDapps, ticaret finansmanı, kimlik, sigorta ve sermaye piyasalarında kullanılabilecek Blockchain bazlı bir teknoloji ürünü.

Hollanda bankası ayrıca emtia ticareti finans platformu Komgo ile de ilgileniyor. Selefi Easy Trade Connect’teki üç orijinal bankadan biriydi. Komgo platformu, Quorum Blockchain’ine, Ethereum’un JP Morgan versiyonuna dayanıyor. Bir ING temsilcisi şu anda Voltron’un Kredi Mektupları konusunda uzmanlaşmış Komgo başkanlığını yürütüyor.

Teknoloji açısından, aynı zamanda bir Hyperledger Fabric projesine katılıyor. Geçen hafta Minehub adında madencilik endüstrisini hedef alan bir platformun kurucu üyesi olarak açıklandı. Bu, enerji sektöründe VAKT gibi ticaret üstü bir Blockchain katılımına benzer bir strateji. Ve bankanın ticari finansman yönünü ve entegrasyonunu şekillendirme konusunda girdi sahibi olmasını sağlıyor.

ING Blockchain teknolojisinde kararlı

Rutter ayrıca firmalar arasındaki uzun süreli işbirliğinin gerçeğini doğruladı ve ING’nin Project Voltron’da canlı ticaret yapan ilk bankalardan biri olduğunu belirtti.

Banka aynı zamanda HQLAx aracılığıyla açık bir deftere menkul kıymet borç verme yapan ilk şirketler arasındaydı. Rutter ayrıca, R3’ün ING’ye sınırsız sayıda CorDapps için yeşil ışık yaktığını ve bu ekosistemin bankanın işletmesi için işleri nasıl daha verimli ve kârlı hale getirebileceğini görmek için olumlu olduğunu belirtti.

R3 ayrıca şirketin finans endüstrisi için Blockchain çözümleri geliştirme projesine katılan beş büyük bankadan destek görüyor. ING, BNP Paribas, the Canadian Imperial Bank of Commerce, MacQuarie ve Wells Fargo girişime üye olmuş ve böylece toplam destekçi sayısını 30 bankaya yükseltmiştir.

Eylül ayında başlatılan proje, Bank of America, Morgan Stanley, Citi, Barclays, UBS, Deutsche Bank, HSBC, J.P. Morgan, İskoçya Kraliyet Bankası ve diğerleri gibi sektör oyuncularını çoktan oyuna dahil etti. Katılımcılar, güvenilirlik ve güvenlik gereksinimlerini karşılayacak Blockchain çözümleri oluşturmak için uzmanlıklarını birleştirecekler.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin