VeChain ekosistemindeki DEX, yerel tokenini ve getiri programını başlatıyor
VeChain ekosistemindeki DEX, yerel tokenini ve getiri programını başlatıyor

VeChain yatırım yapmak için doğru adres mi, işte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain, blockchain destekli bir tedarik zinciri platformudur. Genel blok zincirine dayalı olarak değer yaratmak ve yönetmek için VET ve VTHO dahil olmak üzere iki coin kullanır.

Amacı, yakın tarihi boyunca önemli bir değişiklik görmemiş bir endüstri olan geleneksel tedarik zinciri modelini yıkmaktır. Haziran ayında VeChain, Çin’in Plastik Kirlilik Kontrolünde önemli bir rol oynamaya başladı. Bugüne kadar VET, tedarik zinciri sektöründe kapasitesini kanıtlamak için teknolojiyi kullanmaya devam ediyor.

17 Eylül’de Antonio Senatore, VeChain Vakfına yeni bir yönlendirme komitesi üyesi olarak katıldı. Deloitte Blockchain’in teknoloji yol haritasından, altyapı tanımından ve teknoloji araştırmalarından sorumludur. Bununla birlikte, VeChain değerini artırmaya devam etti ve Eylül ayında meydana gelen küresel kripto boğasından sonra olumlu bir dönüş yaptı.

Coin talebindeki bu artış, son birkaç gün içinde bir artışa yol açarak, yatırım için uygun bir fırsat haline getirdi.

VeChain (VET) satın almalı mısınız?

28 Ekim’de VeChain 0,1301$ değerindeydi. Bunun coin için ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, onu tüm zamanların en yüksek değer noktası ve Eylül ayındaki fiyatlandırmasıyla karşılaştıracağız.

VeChain (VET), 19 Nisan’da 0,2809$ değerinde tüm zamanların en yüksek değerine sahipti. Bu, coini tüm zamanların en yüksek noktasına çıkaracak %115 oranında artışa tekabül ediyor.

Burada coinin değerinin ay boyunca 0,0695 dolar bir başka deyişle %44 düştüğünü görebiliriz. Bununla birlikte, 22 Eylül’den 28 Ekim’e kadar coinin değeri 0,044 dolara kadar yani %51 arttı.

VET coinin yakın zamanda talebinde artış görebiliriz. Bu, VET için Kasım ayı sonuna kadar kesin olmamakla birlikte potansiyel olarak 0,2 dolara yükselebileceği ve onu sağlam bir satın alma haline getirebileceği anlamına geliyor.

 

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin