Dogecoin fiyat analizi: DOGE yukarı yönlü ivme kazandı!
Dogecoin fiyat analizi: DOGE yukarı yönlü ivme kazandı!

Dogecoin fiyat analizi: DOGE yukarı yönlü ivme kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin yukarı yönde ivme kazandı. DOGE fiyatı şimdilerde 0,32 doların biraz üzerinde kalırken Shiba Inu fiyatı ise 0,0000089 doların üzerine yerleşme girişimi başarısız oldu. Ardından SHIB fiyatı geri çekildi. Bitcoin ve Ethereum ise bugün toparlanma eğilimi içerisinde ancak önemli kriptolar şaka paralara kıyasla daha yavaş hareket ediyor.

Dün, Shiba Inu yeni rekorlar kırarken Dogecoin güçlü bir baskıyla karşı karşıya kaldı. Bugün Dogecoin yükseldi ve bazı yatırımcılar, piyasa değerine göre ilk 10 kripto paranın iki “mizahi parası” için yeterli alan olduğuna bahse girmeye hazır görünüyor.

Yazım sırasında, Dogecoin yaklaşık 44 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipken, yaklaşık 38 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. İki altcoinin piyasa değeri toplamı piyasa değerine göre üçüncü kripto para olan Binance Coin’den daha fazla.

Dogecoin teknik analiz

Dogecoin şu anda 0,32 doların üzerine yerleşmeye çalışıyor. Göreceli güç endeksi aşırı alım bölgesine yakın, ancak doğru sinyaller ortaya çıkarsa yukarı yön için bolca alan var.

Dogecoin 0,32 doların üzerine geri dönerse, bir sonraki dirence 0,33 dolardan yönelmesi beklenebilir. DOGE için 0,33 dolarda başarılı bir direnç testi, Dogecoin’i 0,35 dolarda bulunan bir sonraki direnç seviyesine doğru itebilir.

Destek tarafında, Dogecoin için en yakın destek seviyesi 0,3050 dolarda yer alıyor. Dogecoin bu seviyenin altına düşerse, 0,2950 dolardan bir sonraki destek seviyesine yönelebilir. DOGE 0,2950 dolarda yer alan desteğin altına gerilerse eğer bir sonraki destek olan 0,2870 doları test etmesinin önü açılacak.

Dogecoin’in fiyatı oldukça oynak olduğu için yatırımcılar hızlı hareket etmeyi ihmal etmemeli. Buna ek olarak, her iki kripto para da dünyanın en büyük mizahi para unvanını almak için rekabet ediyor, yatırımcılar ek olarak Shiba Inu’daki fiyat hareketlerini de takip etmeli.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin