İşte VeChain (VET) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler
İşte VeChain (VET) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler

VeChain (VET) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChainThor MainNet başarıyla bugün erken saatlerde başlatıldı. İlk blok 08:00’da çıkarıldı. Ana ağ lansmanı, VeChain topluluğunun önemli atılımlarından biri. Resmi gündem 22 Haziran’da VeChain Vakfı tarafından başlatıldı ve topluluğun yeni MainNet’in başlatılmasıyla ilgili olarak çalışmaları incelemesine olanak sağlandı. İşte VeChain (VET) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler.

VeChainThor MainNet başarıyla bugün başlatıldı

VeChain’ın CEO’su Sunny Lu, eğer insanlar mevcut tüm kamu engellerine bakarlarsa, daha fazla insanı ağa katılmaya motive eden Bitcoin’den gelen ortak bir ekonomik model olduğunu görebilirler. Halka açık bloklardan yararlanma durumu Blockchain’deki token değerlendirmesine bağlı.

VeChain, kripto parası VET ile finansal hizmetler, tedarik zinciri yönetimi ve akıllı sözleşmelere odaklanan bir Blockchain platformu. 30 Haziran da, VeThor postunun Genesis Bloğu’nu üretmeye başlayacak. 9 Temmuz, VeChainThor mobil cüzdanının kullanılabilirliğine şahit olacak. LG ve Sony, cüzdan için VeChain ile ortaklık yapan başlıca şirketler. X-Node Binding servisi aynı gün de piyasaya sürülecek.

İşte VeChain (VET) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler

Temmuz ayı ortalarında VeChain token takasını gerçekleştirecek ve VET VeChainThor Blockchain’de işlem yapmaya başlayacak. VeChain Vakfı, ağı token takası tamamladıktan sonra yönetecek. VeChainThor Blockchain’de X-Node durumunun izlenmesini önerecek ve Ağustos ayının geri kalanın da ise Ledger ile VeChain tokeninin entegrasyonu yapılacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin