KuCoin ZINC tokenini platformuna ekliyor
KuCoin ZINC tokenini platformuna ekliyor

KuCoin ZINC tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları, özellikle kripto meraklılarının sayısının hızla arttığı her yerde ortaya çıkıyor. KuCoin Borsası sadece bu pazarlar arasında yer alan bir borsa. KuCoin, Hong Kong merkezli bir kripto para borsası. Bugün KuCoin ZINC isimli altkoini listelediklerini duyurdu.

KuCoin ZINC tokenini platformuna ekliyor

KuCoin Borsası’nın diğer borsalara göre avantajlı olan durumu, sadece sistemde değil, aynı zamanda müşteri hizmetlerinde de sürekli olarak birinci sınıf özellikler geliştiren bir teknoloji uzmanları ekibine sahip olmaları. Bugün, KuCoin ZINC tokenini platformuna eklediğini açıkladı. ZINC ticareti artık KuCoin Borsası aracılığıyla yapılabilir. KuCoin platformuna ZINC için şu işlem çiftlerini ekliyor: ZINC/BTC ve ZINC/ETH.

ZINC tokeni hakkında

ZINC, dünyanın ilk Blockchain tabanlı yarı anonim merkezi olmayan işe alım ağı. İş kapılarını geniş bir alana çıkaracak, verimliliği artıracak, zaman ve maliyetleri en aza indirecek, yeni bir başarı ve en önemlisi yeni bir dalga üretecek bir dijital para aracıyla piyasaya çıkıyor. Akıllı sözleşmelerde oluşturulan bu “kariyer defteri” işçilere güvenilir bir iş ağı sunacak ve iş deneyimi verilerinin ve becerilerinin kanıtlarının eksiksiz bir şekilde sunulmasını sağlayacak. Canlı ürünlerinin başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından, ZINC platformu bir Ethereum Blockchain konsorsiyumu üzerinde çalışır.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin