VeChain
VeChain spor endüstrisinde bir atılıma mı hazırlanıyor?

VeChain (VET), dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Halk Sigorta Şirketi (PICC), VeChain (VET)’ın yardımıyla Blockchain tabanlı teknolojiye geçmek istiyor. Çin merkezli sigorta şirketinin, 126 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor. Oldukça büyük olan şirket, eski sistemlerini geliştirmek için Blockchain teknolojisine entegre olarak sigorta sektörünü yeniden canlandırmayı hedefliyor.

VeChain (VET) ile DNV GL Blockchain projesinde birlikte çalışacak

Blockchain teknolojisi, birçok kurum için oldukça verimli bir sistem olarak lanse ediliyor. PICC, eski sistemlerden kurtularak, akıllı kontralar ve IoT protokolleri gibi verimli yeni teknolojiyle çalışmak isteyen birçok şirketten biri. VeChain, PICC  kuruluşların ve işletmelerin sürekliliğini ilerletmeye yardımcı olan DNV GL  yardımıyla bir Blockchain çözümü geliştirdi. Vechain’ın kurucularından Sunny Lu, bir basın açıklamasında ortaklığa yönelik şunları söyledi:

PICC ile iş birliği, sigorta sektöründeki işimizi genişletiyor. Biz, DNV GL ile birlikte PICC’ye büyük hizmet ve geliştirilmiş ürünler sunacağımızdan eminiz.

PICC, VeChainThor’u kullanacak

PICC’in VeChain’ı seçmesinde en büyük etken, VeChain ve DNV GL arasında bir ortaklık bulunmasıydı. PICC, sigorta sektörünü dijital olarak dönüştürmek için VeChain’ın Blokchain teknolojisi olan VeChainThor’u kullanacak. DNV GL’den George Kang CEo, işbirliği içindeki şirketlerinin rolünü şu sözlerle anlatıyor:

DNV GL’nin oynadığı rol, iş operasyonunun perspektifinden veri bütünlüğünü sağlamak. VeChainThor platform ile birlikte, PICC’ye yardımcı olmak için gelişmiş veri yönetimi ve verimli veri işleme ile sağlam dijital bir güven platformu sunacağız.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin