Poloniex Borsası USDT çiftlerini talep üzerine ekledi
Poloniex Borsası USDT çiftlerini talep üzerine ekledi

Poloniex Borsası USDT için beş yeni ticaret çifti ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir kripto para borsası olan Poloniex Borsası USDT için herkesin bir şaka para birimi olarak bildiği Dogecoin (DOGE) dahil beş yeni işlem çiftini ekledi.

Poloniex Borsası USDT çiftlerini talep üzerine ekledi

DOGE’nin yanında yeni eklenenler arasında Lisk (LSK), Golem (GNT), Ox (ZRX) ve Siacoin (SC) bulunuyor. Circle ekibi, yeni USDT ticaret çiftlerini, müşteri ve proje geliştiricilerinin ısrarlı taleplerine yanıt olarak eklediklerini duyurdu.

Circle ekibi, 400 milyon dolarlık bir anlaşma ile Poloniex Borsası’nı Şubat ayında devraldı. O zamandan bu yana kripto para borsası, döviz piyasasını genişletmeye devam ediyor. Bu politika ile hedeflenen fiat parayla kripto para bağlantılarını kuvvetlendirmek.

Tether en sorunlu ve tartışmalı kripto paralardan biri

Stablecoin’ler kadar adil USDT muhtemelen en sorunlu ve tartışmalı (popüler olsa da) kripto paralardan biri. Fiat destekli hesaplarında piyasa manipülasyonu ve çift taraflılığı gerekçe göstererek yapılan agresif kampanyalar, bir süre için firmanın geçerliliğini kanıtlama girişimlerine rağmen, Tether’ı rahatsız etti. Ancak, yinede Twitter ve Reddit’teki çeşitli toplulukların heyecanını azaltmadı.

Lisk is getting an USDT trading pair on Poloniex from Lisk

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin