VeChain otomotiv devi BMW ile ortaklık kurduğunu açıkladı!
VeChain otomotiv devi BMW ile ortaklık kurduğunu açıkladı!

VeChain (VET) dev telekomünikasyon şirketi ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın en büyük telekomünikasyon şirketi olan NTT Docomo, VeChain (VET) şirketini, 5G Open Partner Programı için ilk ortak grubunda bulunan şirketlerden biri olarak seçti.

VeChain (VET), 5G Open Partner Programına dahil oluyor

5G Open Partner Programı, 5G ortamında geniş bir ortak yelpazesini çekmek ve yenilikçi ilişkiler kurmak amacıyla 2018 şubat ayında başlatıldı. Program, ortakların birbirleriyle iletişim kurmaları için 5G teknoloji doğrulaması ve atölye çalışmaları sağlayacak. Sony, MUFG Bank ve Okinawa Prefectural Government gibi çeşitli sektörlerdeki büyük şirketler şimdiden programa dahil oldu. Japonya’daki cep telefonu aboneliklerinin neredeyse yarısına (%45,3) hakim olan NTT Docomo, programın 5G ağı ile erişim alanını genişletmesini bekliyor.

VeChain ve NTT Docomo ortaklığı ile ne hedefleniyor?

NTT Docomo, VeChain ve NTT Docomo ortaklığı sayesinde neler yapılacağını şu sözlerle ifade ediyor:

5G’yi kullanarak yeni nesil teknoloji hizmetleri sunmayı umuyoruz. 5G şebekesinin 2020 yılında endüstriyel kullanım için gerçekleştirilmesi bekleniyor. VeChain’in ortaklığı ile hedefimiz, mevcut veri hizmetleri kapasitesini, izlenebilirlik, tedarik zinciri yönetimi ve kullanıcılarımız için akıllı telefonlar dahilinde geliştirmek ve zenginleştirmek olacak.

VeChain, ortaklığın şirketin diğer sektörler arası işletmelerle işbirliği yapmasına olanak tanıdığını belirtiyor. Böylelikle şirket, VeChain Blockchain’ini takip etmek ve kullanmak için yeni ortaklıklar kuracak. VeChain daha önce, VeChain’in şu anda “en çok tanınan Japon endüstrilerinde lider bir şirket” ile ortaklık kurmaya yakın olduğunu belirtmişti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin