VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor
VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor

VeChain Vakfı (VF) Finansal İcra Raporu’nu yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain Vakfı (VF) geçtiğimiz günlerde, VeChainThor Mainnet’in lansmanından bu yana paylaşılmış olan dördüncü çeyreğe ait Finansal İcra Raporu’nu yayınladı. Rapor, Mayıs ile Temmuz 2018 arasındaki dönemi kapsıyor. Paylaşılan VeChain (VET) Finansal rapor, fonların nasıl kullanıldığını ve projeyi güçlendirecek diğer gelişmeleri içeriyor.

VeChain Vakfı (VF) VET kaynağı ve dolaşımı hakkında bilgi verdi

VF raporda, VET’in dolaşımdaki arzının son üç aylık mali rapordan bu yana yüzde 4 oranında artması olduğunu belirtiyor. Rapora göre, VeChainThor Blockchain’deki VET toplam kaynağı 86.712.634.466’dır. Bunlardan dolaşımdaki arz yüzde 65 ve dolaşımda olmayan arz yüzde 35. Dolaşan arz, yatırımcı tarafından tutulan VET sayısı, dolaşımda olmayan kaynak ise Vakıf tarafından tutulan VET sayısı. Rapor, dolaşımdaki arzın 30 Nisan’da 52.885.434.400 VET’den 31 Temmuz’a kadar 56.600.371.953 VET’e yükseldiğini gösteriyor. Raporda, dolaşımdaki arzın artışına yol açan sebeplerden şu sözlerle bahsediliyor:

İşletme yatırımcılarının etkisi: VeChain birçok yüksek profilli kurumsal yatırımcı ile anlaşmalar yaptı ve VET’i daha uzun süre tutmak için satın aldılar ve kabul ettiler.

Kurucu ortaklar ve geliştirme ekibi raporda, VeChain’in dördüncü çeyrek ödüllerinin bir parçası olarak ekibine yaklaşık 517 milyon VET dağıttığını belirtiyor. Bu, VET’in dolaşımdaki arzındaki artışa katkıda bulunan bir başka alan.

Token takas durumu

Rapor ayrıca, takas durumuyla ilgili bir güncelleme yaptı ve 10 Eylül’e kadar, ERC20 VEN toklenlerinin  yaklaşık %93,5’inin VeChainThor Mainnet’te VET için değiştirildiğini belirtti. Yazı ayrıca, VET toklenlerini elinde tutanların, kontrol ettikleri bir Ethereum adresi üzerinde tokenleri tuttukları sürece bunları değiştirebildiğini de belirtiyor. VeChain Vakfı, takas bitene kadar token takas tesisini sağlamaya devam edeceğine söz verdi.

Ortaklıklar ve işbirlikleri

Rapora göre, VeChain son dört ayda bir dizi önemli ortaklık ve işbirliğini güvence altına aldı. Listede, Bright Foods ve Shanghai Xiandao Food, Lingang Uluslararası Üretim Fuarı Ticaret Merkezi, Shanghai Wine ve Likör Blockchain Alliance, DB Schenker ve Totient Labs yer alıyor.

Ekosistem geliştirme yatırımları

VeChain Vakfı, VeChain ekosisteminin geliştirilmesinde yapılan çeşitli yatırımlar hakkında da bilgi paylaştı. Raporda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

VeChain Vakfı, finansal hizmetler, yatırımlar, teknoloji ve iş stratejisinde güçlü bir geçmişe sahip özel bir kurumla stratejik olarak ortaklık kurdu.Ekip, sadece sağlam bir teknik temeli değil, aynı zamanda kabulü gerçekleştirmek için pazar stratejisine ve iş mantığına açık olan projeleri değerlendirmeye ve araştırmaya devam edecek.

Raporda, ekip yakında kamuoyuna sunulacak daha stratejik ortaklıklar üzerinde çalışıyor. VeChainThor Mainnet üzerinde geliştirilmek üzere hazır olan “Plair, Decent.bet, MustangChain, OceanEx, Safe Haven, Esprezzo ve Cahrenheit” dahil olmak üzere bir dizi dApp da açıklandı.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin