KuCoin Borsası günde 2 BTC dağıtacak
KuCoin Borsası günde 2 BTC dağıtacak

KuCoin Borsası Bitcoin fiyat tahmin yarışması başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin Borsası yıl dönümünde Bitcoin fiyat tahmin yarışması yapacağını duyurdu. Ayrıca fiyat tahmin yarışmasında KuCoin, yıl dönümü hediyesi olarak yarışmacılara 19 BTC kazanma şansı vereceğini açıkladı.

KuCoin Borsası günde 2 BTC dağıtacak

15 Eylül’de başlayacak yarışma 23 Eylül’de sona eriyor. Yarışmacılardan KuCoin’de günlük olarak en yüksek BTC fiyatının ne olacağını dair tahminde bulunmaları isteniyor. Kullanıcılar, bir sonraki günün 08:00 ile 16:00 (UTC + 8) arasında en yakın fiyatı tahmin etmeleri isteniyor. Birden fazla kullanıcı aynı doğru tahmine sahipse, ödül doğru tahmin sayısına bölünecek.

Yıl dönümü sınavında birincilik ödülü ve ikincilik ödülü için 1 BTC verilecek. Her günün birincisine 9 gün boyunca 1’er BTC dağıtılacak 9. gün birincisine ise 2 BTC verilecek. Böylece, tüm kazananlara toplam 19 BTC dağıtılmış olacak. Ayrıca, her turda birden fazla kazanan varsa, ödüller kazananlar arasında bölünecek.  İkincilik ödülü ise bir sonraki günün 08:00:00 – 15:59:59 (UTC + 8) arasındaki en yüksek fiyatı en iyi tahminde bulunan ilk 1000 kullanıcıya dağıtılacak.

KuCoin ödüllerine hak kazanabilmek için, kullanıcıların 27 Eylül 2018’den önce KYC doğrulamasını tamamlamaları gerekecek. KYC’yi tamamlamayan kullanıcılar kazansalar dahi ödüllerini alamayacaklar.

Kucoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin