VeChain Thor şirketlere Blockchain hizmeti sunacak
VeChain Thor şirketlere Blockchain hizmeti sunacak

VeChain Thor artık piyasada ve 1,5 milyar dolar değerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain Thor Blockchain’i artık resmi olarak piyasada. Haziran ayının sonuna kadar Thor’u başlatma hedefine ulaşan VeChain, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, bugün güne bağımsız Blockchain’i ile başladı ve ilk bloğunu oluşturdu. Bu, Ethereum’dan bağımsız hale gelme sürecindeki ilk adım ve ERC20 token satandardından kopuşu simgeliyor.

VeChain Thor şirketlere Blockchain hizmeti sunacak

Singapur merkezli VeChain, şirketler için Blockchain hizmeti sunmak için çabalıyor ve küresel tedarik şirketi DB Schenker ile işbirliği yaptığını açıkladı. Bu işbirliği, lojistik endüstrisi için Blockchain’in kullanılmasında öncü olacak. VeChain DB Schenker işbirliği Blockchain dünyasına pek çok yenilik katacak. VeChain’in teknik incelemesi, Bitcoin borsası Guide tarafından bildirilen diğer uygulamalarla birlikte otomobil sistemlerine, tarıma ve devlet tekniğine entegre olmayı hedeflediği için çok iddialı.

VeChain, en önemli özelliklerinden birinin ekonomik modeli olduğunu iddia ediyor. NEO Vakfı ve Ontoloji Vakfı, bir Mutabakat Zaptı imzalandıktan sonra Ortak Görev Gücü’nün eş-finansman etkinliği için 4 milyon RMB katkıda bulundu. Ortak Görev Gücü, API standardizasyonu, akıllı sözleşmenin bir paylaşım ekosistemi, akıllı sözleşme için açık standartlar oluşturma ve zincirler arası teknoloji inovasyonunun gelişmesine katkıda bulunacak. Bu proje ile NEO ve Ontoloji güçlerini birleştiriyor.

VeChain Thor 1,5 milyar dolar değerinde!

Ontoloji hem Onchain hem de NEO’dan farklı bir varlık. Ontoloji, tek bir Blockchain’den ziyade blokajlar ağı ve özel işletme platformlarının dağıtık bir deftere taşınmasına yardımcı olmak için tasarlandı. Ortak çalışma grubunun ana çalışması, standartlaştırılmış teknoloji arayüzüne odaklanacak. NEO ve Ontoloji temelindeki veri arayüzleri ve ağ protokollerinin birleştirilmesi üzerinde çalışacaklar. Bu büyük bir ekosistemin ortak inşasının köşe taşı.

VeChain fiyat grafiği
VeChain fiyat grafiği

Şu anda 1,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 18. sırada yer alan VeChain’ın tahmini para takası Temmuz ortasında başlayacak. VeChain şu anda %1,2 oranında düşüşle 2,6 dolardan işlem görüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin