vechain
Vechain işletmelerin Ethereum’u olma yolunda ilerliyor

Vechain işletmelerin Ethereum’u olma yolunda ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğumuz VeChain’i (VEN), düzenli olarak çift haneli kazançlar elde eden ve son düzeltmeyi takiben kayıplarını neredeyse düzelten coin olarak biliyoruz. Peki, VeChain’in aslında nasıl bir proje olduğunu biliyor muydunuz?

VVeChain, üretimden tedarik zinciri yönetimine kadar her adımda iş operasyonlarına şeffaflık ve gözetim getirme kabiliyeti sağlayan iş etütleri olarak adlandırılabilir. Bunlar , akıllı telefonlar ve bilgisayarlar aracılığıyla ürünleri izlemek için RFID etiketlerini ve sensörleri kullanan en ileri teknolojiyle elde edilir. Tüm süreç tamamen dağıtılmış ve tüm pay sahiplerinin erişmesi için VeChain Blockchain’e veri olara kaydedilir.

Üreticiden tüketiciye yolculuğunun her aşamasında bir ürünün teslimini izleyen ve denetleyen merkezi olmayan bir teknolojiye duyulan ihtiyaç uzun süredir hissediliyor. Örneğin, Birleşik Devletlerde yalnızca İsveç’te üretilen bir ilaca ihtiyaç duyan bir tıbbi hasta, ilacı, tüketiciye ulaşmadan önce uzun bir yolculuk yapmak zorunda kalacak olan İsveç’ten sipariş etmek zorunda kalacaktır. Bu, ilaç veya taşıma talimatları için depolama sıcaklığı gibi gereksinimlerini izleme ve gözetim olmadığı sürece göz ardı edilme olasılığının yüksek olduğu anlamına gelir. Dahası, bir ilaç diğeriyle değişebilir ve hasta bunu asla bilemez.

Vechain her ürünün kendine özgü bir kimliği olmasına olanak tanıyor

Bir RFID etiketi veya bir sensör yardımıyla, hasta nakliyesini her aşamada izleyebilecek. Bu, ilacın nerede saklandığını, ilacın nasıl depolandığını, hangi sıcaklıkta depolandığını, nasıl ele alındığını, tüketiciden ne kadar uzakta olduğunu bilmesi anlamına gelir. Tüketici anında bilecek. Aynısı, teslimat sırasında taklit ekipmanla donatılmış elektronik cihazlar için de geçerlidir ve tüketici asla fark edemeyecektir. Bununla birlikte, VeChain’in (VEN) yardımıyla her bir ürünün kendine özgü bir kimliği olacak ve tüketici, ürünü kendi benzersiz kimliklerinden doğru ekipman kombinasyonuyla aldıklarını anlayabilecektir.

VeChain (VEN), tüm iş sektörlerinde aynı kavramları kullanabilir. Örneğin, bir kişi RFID etiketi taşıyan parçalara sahip bir araba satıyorsa ve bu araç, temiz bir kayıta sahipse veya olmasa bile, sadece akıllı telefonlarını kullanarak anında irtibata geçilebilecektir. Buna ek olarak, aracın herhangi bir parçasının, satıcıya ait kelimeyi almak zorunda kalmadan değiştirilip değiştirilmediğini kendileri görebilirler. Ethereum gibi projeler akıllı sözleşmeler ve işlemler için güvenilir bir sistem oluştururken, VeChain (VEN) iş anlaşmaları için güvenilir bir sistem oluşturur. VeChain şu anda ortaklık olarak iki teknoloji devi olan LG ve Sony ile çalışıyor. Ayrıca yakın zamanda listesine PwC’yi de ekledi. Kripto parası şu anda 4.74 dolardan işlem görmektedir. Ve sadece Binance gibi alışverişlerde Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) ile satın alınabiliyor. Şu anda piyasa değeri açısından 15. sırada yer alan Vechain daha fazla büyüme için bolca alana sahip gibi gözüküyor.

cryptodaily

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin