VeChain geleceği, fiyat tahmini ve gelişmeler
VeChain geleceği, fiyat tahmini ve gelişmeler

VeChain için kritik tarih belli oldu! VeChain geleceği, fiyat tahmini, teknik analizi ve güncel gelişmeler: VET yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain, dünya çapında tedarik zinciri yönetimine hizmet etmede önemli bir oyuncu konumunda. Yatırımcılar, VeChain’in kripto alanındaki tedarik zincirlerini takip etme konusunda tartışmasız en iyi Blockchain olduğuna inanıyor.

VeChain neden ilgi görüyor?

Protokol, tedarik zinciri krizlerini çözme konusundaki yeteneği nedeniyle son zamanlarda ilgi odağı haline geldi. VeChain ayrıca gelişen NFT alanında ve Dapps’te de varlığını sürdürüyor. Analistler, bu döngü için dijital varlık için fiyat hedefleri belirlediler.

VeChain dünya çapındaki işletmeler için Blockchain çözümleri sağlıyor. Kullanım örnekleri, tedarik zinciri yönetiminden taklit karşıtı ve karbon kredilerine kadar uzanıyor. VET, Blockchain’in yerel tokeni olarak işlem görürken VTHO ise GAS tokeni olarak faal halde. Platform, tedarik zinciri yönetimini çözmek için dağıtık yönetişimin yanı sıra Nesnelerin İnterneti’ni kullanıyor.

16 Kasım önemli bir gün

VeChain platformu, PoA 2.0’ı 16 Kasım 2021’de Mainnet’te kullanıma sunmaya hazır. PoA (Proof of Authority), genel ağ güvenliğinin korunmasına yardımcı oluyor ve protokolün vakfın yönetim politikasına uygun olarak çalışmasını sağlıyor.

PoA 2.0, prosedürdeki rastgeleliği iyileştirmenin yanı sıra daha güvenli bir sistem sunmayı amaçlıyor. Sistem ayrıca bir sonraki blok üreticisini seçiyor ve bir bloğu doğrulamak için rastgele 3 blok üreticisi seçen bir komite özelliği içeriyor. Blockchain son zamanlarda 10 milyar dolarlık bir piyasa değerini aştı. Platform, NFT alanını gerçek dünyaya yaklaştıran en büyüklerden biri. Ayrıca ağ, dapp’lerde de varlığını sürdürüyor.

VET yükselecek mi?

Bu haberin yazıldığı esnada VET, günlük %3,4 kazançla 0,1635 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değeri yaklaşık 10.917.872.797 dolarken 24 saatlik işlem hacmi 860.672.212 dolar civarında dalgalanıyor. Analistler fiyat hareketlerinin döngüler halinde gerçekleştiğini belirtiyor. İlk artış %130’luk bir sıçramaydı, bir sonraki %100 yükseldi. Benzer şekilde, yaklaşmakta olan yeni yükselişin %100-120 seviyelerinde olabileceği ifade ediliyor.

VeChain geleceği

Ardışık olarak, her döngü %70-90’a yaklaşan düzeltmelere sahip. Bir sonraki yükselişten önce bir birikimin gelebileceği de unutulmamalı. Analistler kripto paranın bu döngüde 70 sentten 1 dolara ulaşmasını bekliyor. Benzer şekilde yatırımcılar, Bitcoin 100 bin dolara ulaşırsa VET’in de 1 dolara yürüyebileceği görüşünde.

Toplu olarak, meraklılar VeChain’in piyasa değeri sıralamasına göre ilk 5 kripto listesine yükselmesine umuyor. Protokol; BMW Group, Deloitte, Walmart China ve Shangai Gas gibi büyük devlerle ortaklık kurdu.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin