VeChain ekosistemindeki DEX, yerel tokenini ve getiri programını başlatıyor
VeChain ekosistemindeki DEX, yerel tokenini ve getiri programını başlatıyor

VeChain ekosistemindeki DEX, yerel tokenini ve getiri programını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain ekosistemi hızla genişliyor. VEX adlı ilk merkezi olmayan borsası (DEX) ve otomatik piyasa yapıcısı (AMM), önümüzdeki hafta 9 Kasım 13:00 UTC’de borsayla aynı adı taşıyan yerel tokenini de piyasaya sürecek.

Ayrıca, DEX’in arkasındaki ekip, bir getiri programı başlatacaklarını da duyurdu. denetim tokeniyle aynı anda dağıtılacak olan VEX/VET paritesi için verim programı, kullanıcılar için ödülleri en üst düzeye çıkarmak adına yeni bir fırsat sunabilir.

2019’da piyasaya sürülen VeChain VEX, başlangıcından bu yana büyüyen bir toplulukla DeFi sektöründeki öncü protokollerden biridir. Tarihi boyunca, projenin arkasındaki ekip, kullanıcılara odaklanmaya çalıştı ve platformda aşamalı olarak iyileştirmeler yaptı.

İkinci yinelemelerinin başlatılması, protokolü modernize etmede ve topluluğa geleceğini belirleme konusunda daha fazla güç vermede önemli bir kilometre taşıydı. VEX yönetişim belirtecinin piyasaya sürülmesi, bu VeChain DEX’in arkasındaki ekibin dediği gibi, tamamen merkezi olmayan bir platform olma yolundaki bir sonraki adımın bir parçası.

Kullanıcılar, DEX ücretlerini değiştirmek, yeni ticaret çiftlerini entegre etmek, çiftçilik modelini değiştirmek ve daha fazlası için oy kullanabilecekler. VEX’in merkeziyetsizliğe yönelik yol haritası, resmi bir gönderide iddia edildiği gibi, bir yönetişim modülünün ek lansmanı ile sona erecek. VeChain Vakfı, Twitter tanıtıcıları aracılığıyla şu yorumu yaptı:

VeChainThor’daki ilk AMM ve DEX olan Vexchange, yakında yönetişim tokenlerini ve getiri sağlama modüllerini piyasaya sürüyor! (…). Yaklaşan lansman için tebrikler!

VeChain’in DEX’ini destekleyecek yeni DAO

Ekibin açıkladığı gibi, VEX denetim tokeni, ilk yinelemelerinde ticaret yapan veya likidite sağlayan tüm topluluk üyelerine dağıtılacak. Ek olarak, kullanıcılar VEX/VET çifti için likidite programı aracılığıyla bunu kazanabilecekler:

(…) ilk 30 gün Vexchange ekibi tarafından yürütülecek ancak bundan sonra kurlar ve çiftler yönetim tarafından kontrol edilecektir.

Geriye dönük airdrop’un anlık görüntüsü 9 milyon blok yüksekliğinde alınacak. Her adrese 320 VEX gönderimi ile 2 milyon VEX tahsis edilecek.

Likidite madenciliği yoluyla tahsis edilen VEX miktarı, takas işlevi için ek bir milyon VEX ile 2 milyon olacak. Bir LP programı ile diğer yönetişim tokenlerinin ilk çıkışlarına benzer şekilde, kullanıcılar platformda stake konusu olan hacim/dolar değerine bağlı olarak VEX alacaklar.

9 Kasım’dan sonra VEX’in airdrop ve likidite madenciliği yoluyla piyasaya sürülmesiyle ekip, yönetişim modelini kullanıma sunmaya odaklanacak. Gelecek yıl, kullanıcılar bir oylama sistemi ile kararlar ve teklifler üzerinde oy kullanabilmesi planlanıyor.

Basın zamanı itibariyle, VeChain (VET), kripto piyasasının geri kalanıyla aşağı yönlü eğilim gösterirken 0,13 dolar bandında işlem görüyordu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Tarsus mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin