Chris Cantino, Solana ağının Ethereum'un önüne geçeceğini iddia ediyor!
Chris Cantino, Solana ağının Ethereum'un önüne geçeceğini iddia ediyor!

Chris Cantino, Solana ağının Ethereum’un önüne geçeceğini iddia ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu yıl, Solana blockchaini kripto topluluğu tarafından ilgi çekenlerden biri oldu. Solana bazlı ürünler, bu ürünleri diğer birçok önde gelen varlığa tercih eden yatırımcılar tarafından satın alındı. Solana’nın artan benimsenmesi, yerel tokeni parası SOL fiyatına da yansıdı.

Yılın başından bu yana SOL, %12.936,8’e kadar yükseldi. Kripto varlık, yıla 1,49 dolar civarında başladı ancak 3 aydan daha kısa bir sürede %473,4 artışla tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 235 dolara yükseldi.

Tüm göstergelere göre, Solana ağı ve yerel tokeni için daha fazla umut vaat ediyor gibi görünüyor. Bunun nedeni, daha fazla kripto para savunucusunun, daha fazla proje, sanatçı ve yatırımcı Solana’nın daha ucuz teklifine geçmesiyle birlikte, “Ethereum katili” olarak anılıyor.

Risk sermayesi şirketi Color Capital’in kurucu ortağı Chris Cantino’ya göre, Ethereum ağı, büyük başarısının yanı sıra hisse kanıtı ETH 2.0’a yavaş geçişinin zararlarını görüyor. Cantino, Ethereum’un yüksek gaz ücretlerinin çoğu yeni NFT projesi için onu savunulamaz hale getirdiğini ve bu nedenle, Solana’nın NFT pazarında onlara büyük bir hareket görmeleri gerektiğini belirtti.

Cantino, bunun nasıl olacağını açıkladı. Solana blockchainde, özellikle geliştiricilerin NFT staking ve yakma ile deneyler yaptığı NFT’lerde devam eden devasa yeniliğe işaret ediyor. Bu yenilikler, Ethereum’un çift ve üç haneli gaz ücretlerine kıyasla genellikle sadece sent olan Solana’daki düşük işlem maliyeti nedeniyle hızla gerçekleşiyor. Cantino ayrıca blockchaindeki kullanıcıların deneyimlerini de dikkate alıyor.

Ayrıca, NFT pazarının büyük bir bölümünün Ethereum’u terk etmesinin ve Solana’ya taşınmasının uzun sürmeyeceğini iddia etti. Bunun gerçekleşmesi için gereken tek şey, OpenSea gibi iyi tanınan bir NFT platformun olması gerekiyor.

Cantino’nun iddiasına göre Solana’nın NFT’leri etkinleştirdiği yaklaşık 3 ayda, ağ, üzerinde satılan NFT’lerin toplam piyasa değerinin bir milyar doları aştı. Solanlysis’ten elde edilen veriler, blockchaindeki NFT’lerin piyasa değerinin yaklaşık 735 milyon dolar olduğunu ve iki projenin (Solana Monkey Business ve Degenerate Ape Academy)  değerin yaklaşık %46’sına katkıda bulunduğunu ortaya koyuyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Toroslar mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin