Ripple CEO'su SEC davasıyla ilgili 5 önemli soruyu yanıtladı
Ripple CEO'su SEC davasıyla ilgili 5 önemli soruyu yanıtladı

Sıcak gelişme: SEC’in açtığı dava sonrasında bu kripto para borsaları XRP’yi delist etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın başı SEC ile belada. Savaş başlamış gibi görünüyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse daha şimdiden savaşacaklarını vurguladı.

CEO’nun güçlü vurgularına rağmen daha şimdiden iki kripto para borsası XRP’yi delist etme kararı aldı.

XRP’yi delist ettiler

İki küçük borsa, CrossTower ve Beaxy, kripto para birimini listeden çıkardı.

Haziran ayında açılan borsanın başkanı Kristin Boggiano, “CrossTower’ın listeleme komitesi tokenları birçok boyutta değerlendiriyor. Kriterlerden biri, bir varlığın menkul kıymet olup olmadığıdır. XRP’nin durumuna ilişkin belirsizlik göz önüne alındığında, CrossTower XRP’yi listeden çıkarmaya karar verdi.” açıklamasında bulunuyor.

Chicago merkezli Beaxy, benzer şekilde ticareti durdurdu, ancak bir sonraki duyuruya kadar XRP’nin geri çekilmesine izin veriyor.

Yasal statü tartışmalı

SEC ve Ripple Labs yıllardır XRP’nin yasal statüsünü tartışıyor. Yani Ripple’a karşı SEC suçlamalarının haberi beklenmedik değil.

Bununla birlikte, “Beaxy Exchange’in öncelikli olarak mevzuata uygunluk ile çalışma yükümlülüğü vardır” ifadesini kullanan  Beaxy’nin operasyon başkanı Naeem Master, borsanın, bir mahkeme XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını tespit ederse, varlık için desteği sürdürmeye açık olacağını vurguladı.

Bu iki borsa Coinbase veya Binance ile karşılaştırıldığında küçük borsalar olsa da, yaklaşımları daha büyük ticaret platformlarının XRP’ye nasıl bakacaklarına yönelik bir öngörü sağlayabilir.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin