plair
Vechain Blockchain'i kullanan oyun platformu Plair ICO'da 22 milyon dolar topladı

Vechain Blockchain’i kullanan oyun platformu Plair ICO’da 22 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain (VET) Blockchain üzerinde yükselen merkezi olmayan oyun platformu olan Plair (PLA), ilk para teklifini (ICO) tamamladı ve Ekim sonunda halka token satışını başlatarak 22 milyon dolar kazandı.

Plair önemli oyun platformlarının özelliklerini bir araya getirmek istiyor

Plair, Discord, Twitch ve Steam gibi yerleşik oyun platformlarında bulunan özellikleri bir araya getirmeyi planlıyor. Gelecek yılın Mart ayında lanse edilmesi amaçlanan platform, kullanıcıların turnuvalara katılması, içerik oluşturması ve paylaşması, diğer topluluk üyeleriyle etkileşimde bulunmaları ve Blockchain ekosistemin üzerinde merkezi olmayan oyun uygulamaları geliştirmelerine olanak tanıyacak.

Plair, League of Legends, Dota 2, CounterStrike: Global Offensive, Player Unknown’s Battleground ve Fortnite gibi popüler oyunlar için 1v1 ve takım tabanlı turnuvaları desteklemeyi planlıyor. Bu turnuvalar, kısa süre önce token satışı katılımcılarına dağıtılan PLA tokenleri ile çalıştırılacak.

Plair ayrıca son haftalarda bir dizi stratejik ortak kazanma çabası gösteriyor. En son olarak proje, “esports”a geçişini kolaylaştırmak için markaları birleştiren bir platform olan Bitrep ile bir ortaklık kurdu.

Platformun kullandığı Blockchain olan VeChain’in VET tokeni hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; şu anda 408 milyon dolarlık bir piyasa değeri olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum ise onu büyük çaplı kripto para ve tokenler için bir gösterge endeksi olan AltDex 100 Endeksinde (ALT100) 20. en büyük coin haline getiriyor. VET ayrıca CoinMarketCap listesinde de 21. Sırada bulunan bir altcoin.

sludgefeed

Moda markası H&M, ürünlerini VeChain Blockchain’ini kullanarak izleyecek

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin