Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini
Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini

2019’da Bitcoin (BTC) için 2018’den daha fazlası var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ana akım medya, ünlü ekonomistler ve diğer kripto eleştirmenleri duyulduğu ilk günden bu yana 300’den fazla kez Bitcoin (BTC)’i öldürdü. Ama kripto para her zaman ölüler diyarından geri geliyor.

Bitcoin (BTC) için dip seviyeleri alış fırsatı!

Geçmişten gelen her Bitcoin (BTC) çöküşü ile kripto kıyamet teorilerinde bir artışa sebep oldu. Nispeten yeni bir pazar olarak, BTC çizelgeleri, herhangi bir geleneksel varlık gibi davranıyor. Zayıf kalpli trader’lar için yeterince korkutucu olan vahşi fiyat dalgalanmalarını gösteriyor. Geçmişte bile, her ciddi BTC düşüşü, nihayetinde eşit derecede canlı bir boğa hareketine dönüşür. Dijital para biriminin uzun vadeli potansiyeline dayanan trader’lar, dip seviyelerinden Bitcoin satın alıp, ellerinde tutarlar ve kârlı bir noktadan çıkmak için beklerler.

En son Bitcoin çöküşü bir şekilde aynı ölüm ve diriliş döngüsünü tekrarladı. Sadece bu kez, muhtemelen analistler yüzünden olumsuzluklar daha yoğun. Hemen hemen her önde gelen Bitcoin boğası, 6.000 doları rakipsiz bir taban olarak belirtti. Tabi ki sebepleri vardı. Söz konusu seviye bu depresif yıl boyunca boğa formasyonlarını savundu. Her genişletilmiş satış denemesi, 6.000 dolardan alımlar tersine çevrildi. Madenciler, geri dönüşlere göre bu durumu kırılgan bir seviye olarak gördüler. Bu gibi faktörler, endüstrinin 6.000 dolarlık ayıları iyi tutacağına inanmasına neden oldu.

Perşembe günü tahmin edilen seviyenin altında yeni bir düşüş kaydedince, inançlar paramparça oldu. Fiyat 5.188 dolarda destek buldu, yukarı yönlü bir düzeltme girişiminde bulundu ve şimdi yazım sırasında Coinbase üzerinde 5.471 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasa satış işlemini uzatabilir, çünkü düzeltme zayıf görünüyor. Kısacası, BTC kan kaybetmeye devam ediyor ve kan takviyesine ihtiyaç duyuyor.

Estonya kripto para sektöründe kendi boğa koşusunu başlattı

2019 yılı neden önemli?

Bitcoin (BTC) boğası Tom Lee, Bitcoin fiyat tahminini neredeyse yarı yarıya düşürdü. Bu yıl sonuna kadar 25.000 dolar olan iddiasını mütevazı bir şekilde 15.000 dolara indirdi. Pazarın beş rakamlı bir değere geri dönüp dönmeyeceği henüz bilinemese de arka planda beklenenler kesinlikle yeterli olacak.

Örneğin, Bitcoin ETF, gelecekte dijital parayı hareketlendireceği ile ilgili olarak olumlu hava hala geçerli. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dokuz Bitcoin ETF uygulamasını reddetti, ancak gözden geçirme aşamasını devam ettiriyor. Bununla ilgili karar 2018’in son çeyreğinden önce gerçekleşecek. ETF’nin başvuranı olan VanEck, bu kez onay alacağıdan emin, bu nedenle, Bitcoin spekülatörleri piyasayı o zamana kadar ayakta tutmak için yeterli olumlu duyguya sahip.

Benzer şekilde, büyük ölçekli kurumlar büyük yatırımcılara hitap etmek için kripto ürünlerini piyasaya sürüyorlar. ICE, Galaxy Digital ile liste zaten büyüyor. Önde gelen bir piyasa araştırmacısı olan Alex Krüger, Wall Street’in tek başına kripto alanına 5,9 milyar dolarlık sermaye yaratacağını iddia etti. Bu tür yatırımların meyvelerinin gelişmesi zaman alacak, ancak daha uzun vadede gelişecekler.

2017 yılında, Bitcoin pazarı sadece 33 gün içinde piyasa değerine multi-milyar dolar ekledi. Söz konusu dönemde BTC/USD paritesi değeri sadece 5.500 dolardan 19.000 dolara yükseldi. Ve bu, spekülasyon sebebiyle oldu. Günümüzde spekülasyonlar devam ediyor. Ama biraz daha gerçekçi. Bu nedenle, yakın vadede bir düşüş, günlük trader‘ları korkutabilir, ancak uzun vadeli spekülatörler kendi topraklarını tutuyor. Bu yüzden bir sürpriz olmayacak. 2019’da Bitcoin için 2018’den daha fazlası var.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin