Nasdaq’ın desteklediği VeChain (VET) tırmanışa geçti!
Nasdaq’ın desteklediği VeChain (VET) tırmanışa geçti!

VeChain ana ağ lansmanına CoinSpot borsasından destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain, yakında VeChainThor olarak adlandırılacak. VeChain, Internet of Things hedefleyen bir Blockchain platformu ve kripto para birimi. VeChain, üreticilere tedarik zinciri boyunca bilgi kaydeden RFID (radyo frekansı tanımlama) tanımlayıcıları ile ürün tahsis etmelerini sağlar. RFID bilgisi daha sonra VeChain Blockchain’de kullanılabilir hale gelir. VeChain ana ağ lansmanı 30 Haziran’da düzenlenecek ve CoinSpot, VeChain müşterileri adına ana ağ üzerinden VEN tokenlerinin aktarımını yapacak.

VeChain ana ağ lansmanından sonra VeChain Thor olarak adlandırılacak

Yakında VeChain Thor (VET) olarak adlandırılacak olan platform, finansal hizmetlere odaklanan bir Blockchain. VeChain’ın temel tokeni VET’dir. Dolaşımda 867.162.634 VET tokeni var. VeChain Thor ana ağ lansmanı yaklaşırken, VEN sahipleri yeni VET tokenleri almak için sabırsızlanıyor.

2013 yılında kurulan CoinSpot, Avustralya’nın önde gelen borsalarından ve herhangi bir Avustralya Borsası’nın en büyük Blockchain varlığına sahip çok kripto paralı cüzdanından biri. Kullanıcılar platform aracılığıyla, Bitcoin, DASH, Dogecoin, Litecoin ve diğerleri de dahil olmak üzere birçok kripto parayı saklayabilir.

Her bir VEN tokeni 100 VET ile değiştirilecek

Bölünme gerçekleşiyor çünkü VET ve VEN ile uğraşmaktan ziyade sadece VET ile uğraşmak daha kolay. VeChain Thor ana ağı aracılığıyla, VEN tokenlerinin tüm sahipleri eşit miktarda VET alacaklar. Yatırımcılar, ana ağın piyasaya sürülmesinden sonra VET fiyatını ne olacağı konusunu merak ediyor. Teminatlar ve para çekme işlemlerinin ne zaman devre dışı bırakılacağına ilişkin daha ayrıntılı bilgiler daha sonraki bir tarihte duyurulacak.

Takas işleminden sonra, her bir VEN tokeni 100 VET ile değiştirilecek. VET için tüm takas işlemleri ana ağın piyasaya sürülmesinden sonra kapatılacak. Ana ağ lansmanı için tokenlerini bir borsaya aktarma niyetinde olmayan kullanıcıların takasını kontrol etmenin başka bir yolu var. Ana ağ başlatıldıktan sonra, herhangi bir VEN tokeni yeni bir cüzdana aktarılabilir.  VeChain Thor artık EtherEX tabanlı bir ERC-20 tokeni olmayacak ve bu da IDEX’in VeChain tokenlerini artık desteklemeyeceği anlamına geliyor. Temmuz ayı ortasından itibaren, CoinSpot Borsası VeChain token takasını tamamlayacak ve VET ticaretine başlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin