monero 27 haziran
XMR fiyatı kanalı hala kırılamadı

Monero (XMR) 27 Haziran fiyat görünümü: Kanal hala kırılamadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero 27 Haziran fiyatı ile ilgili detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Monero fiyatı daha yüksek sıçramalar yapmasına rağmen hala aşağı yönlü kanal içerisinde hareket ediyor
  • Teknik göstergelerde aşağı yönlü trendin devam edeceği yönünde sinyaller veriyor
  • Ancak kanalın orta bölümünden gelen yükseliş hareketleri kanalın direnç çizgisini test etmeye devam ediyor
  • Kanal direnci geçilmediği sürece Monero fiyatının aşağı yönlü trendini devam ettireceği gözüküyor. Fakat daha yukarıları hedefleyen bir kırılma şansı da bulunuyor

Monero 27 Haziran Teknik gösterge sinyalleri

100 SMA’nın 200 SMA altında bulunması da başka bir aşağı yönlü trend göstergesi olarak satıcı baskının varlığını kanıtlıyor. Aynı zamanda 100 SMA kanalın üst çizgisi ile aynı seviyelerde hareket ederek dinamik bir direnç görevi görüyor.

RSI’ın aşağı yönlü hareketi de satıcı baskısının varlığını gösteriyor. Stokastik ise satış baskının azalabilme potansiyelinin yüksek olduğunu göstererek, aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Bu, Monero’yu 80 dolardaki kanal desteğine ya da en azından 100 dolarlık orta menzil alanına almak için yeterli olabilir.

Monero fiyatının son zamanlarda yükseldiğini ancak kazanımlarını sürdüremediğini görüyoruz. Sonrasında ise tekrar orta kanal alanına dönen fiyat hareketleri bulunuyor. Tüm bu fiyat hareketleri bize alıcıların hala savaşmaya çalıştıklarını işaret ediyor.

Piyasa gelişmeleri

Kripto paralar, son siber saldırılar ve Japonya’daki gözetimin artması nedeniyle hala köşeye sıkışmış durumdalar. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz hafta, Japon yetkililer, kara para aklama ve terörün finansmanı faaliyetlerini azaltma çabalarını hızlandırmak için Bitcoin borsalarına iş geliştirme şartı vermişti.

Bu arada, Trump yönetimi, CFIUS’un ABD teknoloji şirketlerine devralma veya yatırım yapma konusunda yabancı yatırımların kısıtlanması gerektiğini söylemesi ticaret gerilimini azaltarak doların küresel piyasalarda destek görmesine neden oldu.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin