vebitcoin
Vebitcoin 3. yaşını işlem komisyonlarını sıfırlayarak kutluyor

Vebitcoin 3. yaşını takas komisyonlarını sıfırlayarak kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bundan tam 3 yıl önce güven ve birlikte çalışmaya dayalı disiplin anlayışıyla kurulan Vebitcoin, Blockchain alanında deneyimli kadrosu ile bugün de aynı zihniyetle güçlü şekilde büyümeye devam ediyor. Merkezi olmayan yapıyı benimsemiş ve gelişime oldukça açık olan kripto para dünyasında Vebitcoin, 3 yıl gibi kısa bir sürede ekip çalışmasıyla piyasaya rekabet, müşterilerine ise refah ve mutluluk kattı.

Bu yıl 3. yaşını kutlayan Vebitcoin, yer aldığı Blockchain yapısında önemli topluluklarından biri haline geldi ve gelişmiş alt yapısıyla sunduğu hizmet, düşük ücretler ve çok yönlü fonlama seçeneklerine sahip bir kripto para borsası konumuna ulaştı. Ayrıca Blockchain sektöründe önemli bir dünya şirketi olan Bitgo partneri olarak Kripto para fonlamasında 100 milyon dolar sigorta kapsamında olan ilk Türk şirketi olma unvanına da sahip.

Vebitcoin, özelikle sıkı güvenlik standartları sayesinde, çevrim içi kripto alım satımı için en yenilikçi platformlardan biri. 2017’den beri blockchain devriminde Türkiye’den Avrupa ve Asya’ya açılmış ilk Türk şirketi olan firma, finans ve ekonomi alanında kendini öncü kurumlar arasına almayı başarmış durumda. Ve bu öncülüğün anahtarı olarak uyumlu ekip çalışması ve müşterilerine sunmayı hedefledikleri eksiksiz hizmet anlayışını görüyorlar.

Vebitcoin 2 Ocak 2020’ye kadar takas komisyonlarını sıfırlıyor

Vebitcoin 3. yıl dönümünü müşterilerine bir hediye vererek kutluyor ve komisyonsuz günleri yeniden başlattığını duyuruyor. Buna göre 2 Ocak 2020 tarihine kadar Vebitcoin üzerinde bulunan tüm marketlerden takas komisyonu alınmayacak.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin