TokenInsight raporu: Binance, Bitfinex ve Bittrex kullanıcı tabanları oldukça dağınık
TokenInsight raporu: Binance, Bitfinex ve Bittrex kullanıcı tabanları oldukça dağınık

2019’da en çok hangi kripto para borsaları konuşuldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BDCenter Digital Insights, 2019 kripto para borsaları raporunu yayımladı. Rapor, kripto borsaları, forex yatırımları ve işletmeleri hakkındaki 2.500 kaynağın başlığını analiz ederek, haberlerde en çok bahsedilen borsaları ortaya çıkardı.

Raporda ayrıca hangi medya kuruluşlarının kripto para birimi platformları için en güçlü haber gündemine sahip olduğu analiz ediliyor.

Binance listenin zirvesinde: 6 ayda 2.282 atıf

Rapora göre, medya başlıklarındaki lider borsalar, toplam bilgi alanının %71,5’ini içeren Binance, Coinbase, Bitfinex, Huobi ve Bittrex’ten oluşuyor.

Ek olarak, kripto endüstrisinin en çok takip edildiği ülke %24,3 ile Amerika Birleşik Devletleri. Raporda ayrıca, kripto para borsalarıyla ilgili durumu kapsayan yerel yayınlara sahip olmayan pek çok gelişmekte olan pazarın ne olduğuna dikkat çekiliyor.

İnsanların sektöre aktif ilgi gösterdiği bazı ülkelerde, yalnızca üç özel medya kaynağı var.

Raporun analiz ettiği 2500 kaynaktan 247’si başlıklarında borsalardan bahsediyor. Rus kripto haber sitesi ttrcoin.com, başlıklarında 600’den fazla borsadan bahsederken listenin başında yer aldı. Ayrıca, Ocak ve Mayıs 2019 arasında, Binance, başlıklarda en sık kullanılan borsa adıydı: 2.282 kez kullanıldı.

Listenin devamı da çarpıcı

Coinbase 1328 kez, Bitfinex 844 kez, Huobi 580 kez ve Bittrex 357 kez anılıyor.

Bu kripto platformları mevcut pazar liderleri ve veri endüstrinin bu platformların performanslarını yakından takip ettiği biliniyor.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin