Vault cüzdanı App Store'da indirmeye sunuldu
Vault cüzdanı App Store'da indirmeye sunuldu

Vault cüzdanı App Store’da indirmeye sunuldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto cüzdan startup’ı Vault, kripto koleksiyonlarını saklayan bir cüzdanı App Store’da piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Kurucu ortak John Egan, yaptığı açıklamada şirketin Blockchain’i bilmeyen yeni kullanıcıların bu koleksiyonları satın almasını ve tutmasını kolaylaştırdığını düşünüyor.

Vault cüzdanı kullanım kolaylığı sunuyor

Eğan, birçok mevcut cüzdan ve diğer araçlarla ilgili bir sorunun gündelik kullanıcılar yerine geliştiricilere odaklanmak olduğunu söyledi. Merkezi olmayan uygulamalar (dapps) potansiyel yeni kullanıcıları alanın içine çeken bir alan.

Egan, açıklamalarda bulunuyor:

Buradaki motivasyon hiç kimsenin müşterilerin erişemediği bir ekosistemde inşa etmek istememesidir. Bu yüzden rampaları inşa etmek gerçekten önemlidir. Vault, bir sürü teknik bilgi sunmaz, sadece dapps kullanmaya başlamak için bir yol verir.

Dahası Vault, token fiyatlarını listelemeyecek veya token alım satımına izin vermeyecek.

Egan, sözlerini şöyle sürdürüyor:

Beyzbol kartlarının ilk günlerine benziyor. Onları 50 kat daha fazla bir değer haline getirmediniz. Onları satın aldınız ya da arkadaşlarınızla paylaştınız. Bu şeyleri sahip olmak çünkü onları istiyorsun. çünkü fiyatları takip ediyorsun. Bence geleceğin bu olduğunu düşünüyorum. Fayda geliyor. Bunu kullanıcı arayüzünde görebiliyorsunuz. Uygulama, kar amaçlı arayış fikrini cesaretlendirmek için çaba göstermiyor. Bu şeyleri tutmanın fikrini özendiriyor. Çünkü içsel bir değere sahip olduğuna inanıyorsunuz.

Egan, Apple iOS’un geliştiricilerin akıllı telefonlar için uygulamalar oluşturabilirme vizyonunu beğeniyor. Bunun, uygulamaları benimsemeyi ve kullanmayı kolaylaştıran bir ekosistem getirebileceğini belirtiyor.

Bizim arzumuz, en çok kullanılan kripto cüzdanı olmak ve mekana girme anlamında engelleri yıkmaktır. Bence koleksiyonerler bizi erken benimseme evresine getirme ve ana kullanıma geçme konusunda en iyi şansa sahipler. Çünkü çoğu insan bu oyunlardan heyecan duyuyor.

Arayüzünün bir parçası olarak, kullanıcılar arkadaşlarınızı arkadaş olarak ekleyebilir, karmaşık cüzdan adreslerini ezberlemeyi veya paylaşma gereğini ortadan kaldırabilir.

Egan, sözlerin şöyle tamamlıyor:

Biz bir Coinbase değiliz. Biz bir Gemini değiliz. Biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Uzun vadede başarılıysak, bunu görmeye başlayacaksınız. Bu ekosistem, webin güzelleştiğini gördüğünüz gibi gelişecek.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin