Gabor Gurbacs: “Bitcoin piyasasına çifte standartlar uygulanıyor.”
Gabor Gurbacs: “Bitcoin piyasasına çifte standartlar uygulanıyor.”

VanEck’ten Gabor Gurbacs: “Bitcoin ETF’si SEC’in tüm kaygılarını ortadan kaldıracak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VanEck’teki dijital varlık stratejisi direktörü Gabor Gurbacs, Bitcoin pazarının, hisse senedi ve emtia piyasasından daha şeffaf olduğunu belirtiyor. Ayrıca bir Bitcoin ETF’sinin SEC’in piyasaya yönelik kaygılarını da ortadan kaladırabileceğini vurguluyor.

VanEck yetkilisi: “ETF’ler şeffaf kriterler kullanıyor.”

Gurbacs, VanEck’in Bitcoin ETF’si ile çözülecek sorunlardan birinin fiyatlandırma olduğunu belirterek, ETF’lerin şeffaf kriterler kullandığını söylüyor. Ayrıca, VanEck’in her zaman bir varlığın ilk ihraççılarından biri olduğunu iddia ederek menkul kıymet emtialarının düzenlemeye tabi olduğunu belirtiyor. Gurbacs, açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Broker satıcılarını düzenlediğimiz tezgah üstü piyasalar aracılığıyla, bu piyasa manipülasyonu sorununu da çözdüğümüzü düşünüyoruz. Çünkü fiyat şeffaflığımız var ve sizin tarafınızdan yönetilen tüzel kişilikler var.

Gurbacs, Asya ve diğer ülkeler gibi Bitcoin’in fiyatı üzerinde büyük etkisi olan ABD yargı alanı dışında gri alan faaliyeti ve piyasa manipülasyonu olduğunu belirtiyor. Gurbacs bunun çözümsüz bir konu olduğunu belirterek, “Bunun neden önemli olduğunu da bilmiyorum.” diye de ekliyor.

Gabor Gurbacs: “Bitcoin piyasasına çifte standartlar uygulanıyor.”

Gurbacs, açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Yani anlamadığımız şey, neden Bitcoin piyasasının diğer varlık sınıflarına karşın yüksek standartlar veya çifte standartlara sahip olduğu. Aslında bugün Bitcoin pazarında, emtia piyasasına ve tahvil piyasalarına göre daha fazla şeffaflık var.

Gurbacs, Bitcoin pazarının sağlıklı bir şekilde büyüdüğünden emin olmak için bazı adımlar attığını da sözlerine ekliyor. VanEck yetkilisi, piyasada fiyatlandırmada şeffaflık oluşturmak için bir karşı endeks oluşturduklarını da ekliyor. Ayrıca Gurbacs, Nasdaq ile olan ortaklıklarından da bahsediyor ve Amerikan borsalarında kötü trader’lar olmadığından emin olmak için çeşitli spot platformlarını hayata geçireceğini belirtiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin