Uzmanlar, Ethereum ETF onayının Spot Bitcoin ETF’den daha önce gelmesini bekliyorlar
Uzmanlar, Ethereum ETF onayının Spot Bitcoin ETF’den daha önce gelmesini bekliyorlar

VanEck karardan bir ay önce BTC ETF başvurusunu geri çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Federal ajans tarafından yapılan basın açıklamasına göre, VanEck, BTC ETF ürünü başvurusunu geri çekti. SEC’in 18 Ekim tarihinde EFT başvurusu ile ilgili karar vermesi gerekiyordu. VanEck başvurusunu geri çektikten sonra, şimdi gözler, SEC’den BTC ETF onayı almak için bekleyen Bitwise’a çevrildi.

Hem VanEck hem de Bitwise borsası, SEC’den BTC ETF onayını almak için bir başvuruda bulunmuştu. Ancak SEC kararı geciktirmeye devam etti. Şu an itibariyle, piyasada BTC ETF’si bulunmuyor.

Daha önce VanEck, BTC ETF’ye çok benzeyen ve SEC’in onayını gerektirmeyen “sınırlı Bitcoin ETF” lansmanını duyurmuştu. Ancak, bu yeni ETF’ler bireysel yatırımcılara değil, sadece kurumsal yatırım kuruluşlarına sunuldu.

Daha önce SEC, BTC ETF’lerin onaylanması durumunda pazardaki potansiyel manipülasyona işaret ediyordu. VanEck CEO’su Gabor Gurbacs, Bitcoin ve Bitcoin odaklı finansal yeniliği desteklemeye kararlı olduklarını twitledi. Buna göre ETF’ler önceliğini koruyor.

budala

Bazıları borsanın teklifin önümüzdeki ay reddedilmesini beklediği ve bu nedenle başvuruyu geri çektiğine inanıyor. Kripto topluluğu, Bir ETF onayının Bitcoin ticaretini olumlu yönde değiştirme potansiyeline inandığı için olası bir SEC onayını dört gözle bekliyor.

chaintimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin