Üç popüler analistten güncel Ethereum tahminleri: ETH nereye gidiyor?
Üç popüler analistten güncel Ethereum tahminleri: ETH nereye gidiyor?

Ethereum yeni bir patlamanın eşiğinde mi? Başarılı analistler cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, son birkaç gün içinde kral parasından daha fazla kazanç kaydettirerek Bitcoin’in gök gürültüsünü çaldı. ETH, son haftalarda 170 doların altındaki en düşük seviyeden hafta sonu boyunca 195 doların üzerine yükseldi. ETH’nin 185 dolarlık direnç seviyesini ihlal etmesi, ETH’nin sürekli yükselişe geçebileceğini gösteriyor.

Josh Rager: “Ethereum’da yeni bir yükseliş bekleyebiliriz!”

Bu fiyat artışı, Ethereum ağının genel sağlığının, fiyatı 200 dolara itebilecek iyileştirme belirtileri göstermesiyle geliyor. Popüler kripto para analisti Josh Rager’e göre  ETH/BTC majör teknik göstergesinin üstünde kapanış yakın vadede bir tersine dönüşe işaret edebilir:

İyi haber, ETH/BTC fiyatının nihayet günlük 20MA’nın üzerine çıkması ve kapanması. Bu aylardır düşüş eğilimini doğrulayan önemli bir gösterge oldu. Fiyat direnç kümesini yükselttikten sonra geri dönüşün güzel olduğunu teyit edebiliriz.

Ethereum

ETH’ye güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdiğine inanan bir başka analist Zoran Kole’dir.  Ünlü analist 220 dolar seviyesine dikkat etmek gerektiğini söyledi:

ETH güncellemesi: H6 kumo ile güzelce ilerliyoruz. Şimdilik 187 dolar saygısızca geride bırakılmış gibi görünüyor. ETH/BTC grafiği ABD doları büyüme hikayesini destekliyor. Fiyat hareketini çok rahat izliyorum.

Chris Burniske: “Ethereum’un dünya bilgisayarına olan talep ATH’de!”

Ethereum hala tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432 dolar seviyesinden aşağı seviyede ve bu nedenle ağ çok fazla eleştiriyle bombalandı. Her şeye rağmen, ETH anlatıyı ağın genel olarak iyileştirilmesinden kaynaklanan son fiyat dalgalanmasıyla değiştirmeye hazır görünüyor. Ethereum ağına olan talep son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ünlü uzman Chris Burniske, Ethereum’un günlük olarak yeni bir ATH’ye ulaşan günlük GAS’ının Ethereum ağına olan talebin hızla arttığı anlamına geldiğini açıkladı:

Bu şu şekilde okunabilir: Ethereum’un dünya bilgisayarına olan talep ATH’de.

Görüldüğü gibi Chris Burniske gibi Ethereum boğaları, artan işlem ücretlerinin ve toplam günlük GAS kullanımının yükseliş işareti olduğunu düşünüyor. Öte yandan, SetProtocol Ürün Pazarlama Müdürü Anthony Sassano, GAS yükselişinin ETH’nin fiyatının gerisinde kaldığına veya gelecekte yükseleceğine dair bir gösterge olmadığını düşünmüyor:

GAS kullanımının daha yüksek olmasının nedeni, daha karmaşık işlemlerden kaynaklanıyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin