ray dalio yorumu
Ray Dalio ’nun 2008 benzeri ekonomik kriz uyarısı Bitcoin yatırımcılarının görüşleriyle örtüşüyor

Vakıf Katılım Genel Müdürü: “Kripto para, doları bitirecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, dolar üzerindeki spekülasyonlar artarken “TL’ye güvenin” mesajı verdi. Kripto paraların hayatımıza daha çok gireceğine dikkat çeken Göktaş, “Kripto parayla doların bütün hakimiyeti kaybolacak” dedi.

İkram Göktaş: “Dünyada tek hakim para birimi kripto para olacak!”

“Dolar indi mi, çıktı mı?” diye bekleyenlere karşı Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş’tan “TL’ye güvenin” mesajı geldi. Kripto paraların hayatımıza daha çok gireceğini söyleyen Göktaş, “Kripto parayla doların bütün hakimiyeti kaybolacak” dedi. “Eğer tekrar bir ekonomik saldırı olmazsa kur fırlamazsa, enflasyonda tek haneyi göreceğiz” tespitinde de bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, Merkez Bankası’nın faizleri aşağı indirmek için şu an elinin çok güçlü olduğunu vurguladı.

Döviz kurları üzerinden spekülasyon yaparak cebini doldurmayı hedefleyenler Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş’ın da gündemindeydi. Tecrübelerine dayanarak uzun vadede TL’nin kazandırdığını vurgulayan Göktaş, TL’ye güvenin mesajını veriyor. Hiç kimse doları sormasa bu kadar konuşulmayacağını belirten Göktaş, kripto paraların hayatımıza daha çok gireceğini söyledi. Göktaş, “O zaman da doları avroyu merak etmeyecek kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para birimi kripto para olacak. Doların bütün hakimiyeti kaybolacak” dedi.

Vakıf Katılım Genel Müdürü: “Doların sonu gelecek!”

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş açıklamalarına şunları ekliyor:

Hiç kimse doları sormasa ilgilenmese zaten bunlara ihtiyacımız olmayacak. Yok saymak lazım. Çünkü çok uzun bir vadede olduğunu düşünmüyorum. Bugün belki hayal gibi görünen işte bir çok tartışma kripto paralar var. Adı bugün Bitcoin yarın başka bir şey olacak. Bu bir şekilde hayatımıza girecek. O zaman da doları avroyu değil, kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para birimi kripto para olacak. Diğer para birimlerini unutacağız. Bu kez onlarla uğraşacağız. En zararlı ülke ABD olacaktır. Doların bütün hakimiyeti kaybolacak.

Memurlar

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bu konu hakkında bilgi vermeniz çok güzel. Genellikle türkçe içerikler az oluyor fakat böyle güzel içerikler görmek ve okumak çok zevkli.

    Reply
Bizi Takip Edin