Popüler altcoin Waves bu hafta sonu güçlü yükseldi: Peki bu artışın sebebi ne?
Popüler altcoin Waves bu hafta sonu güçlü yükseldi: Peki bu artışın sebebi ne?

Popüler altcoin Waves bu hafta sonu güçlü yükseldi: Peki bu artışın sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Waves (WAVES), Waves Blockchain’i için Node 1.0 güncellemesinin resmi olarak duyurulması nedeniyle bu Pazar günü en iyi performans gösteren kripto oldu. Waves Platform’un yakın zamanda yayınladığı bir blog yazısında, tüm ekosistem için bazı “güçlü ve uzun zamandır beklenen” işlevsellikler ve özellikler üzerinde çalıştıklarını bildirdiler. 

Waves (WAVES), dün %20’nin üzerinde dalgalandı

CoinMarketCap’e göre, dün Waves %20’yi geçti. Kripto para birimi piyasadaki en büyük 45. kripto para ve hafta sonu ilk 100 arasında en iyi performans gösteren kripto paraydı. Bu dijital varlık ve ağın arkasındaki ekip, Node 1.0 güncellemesini birkaç günde yayınlamaya hazır. Temel özelliklerden biri, RIDE adlı yeni bir programlama dili içeriyor ve geliştiricilerin Waves Blockchain’inde kendi merkezi olmayan uygulamalarını yayınlamalarına yardımcı olması bekleniyor. 

Yeni özelliklerden bazıları  lazy uygulama, öngörülebilir hesaplama maliyetleri, ağda sıfır başarısız işlem, modern tipte işlevsel yaklaşım, basit ve özlü programlama dili, resmi doğrulama dostu ve diğerleridir. 1.0 Node ile Waves birkaç ay kesintisiz çalışmanın ardından ağındaki en önemli projelerden birini tamamlayacak.

Waves (WAVES) neden artıyor?

Kripto para birimi ağı artık RIDE programlama dili üzerinde logaritmalar ve üsteleme dahil olmak üzere yeni matematiksel fonksiyonlara sahip olacak ve geliştiricilerin Waves Blockchain’inde hesaplamalar yapmasına olanak sağlayacak. Ayrıca, birçok yeni avantaja sahip olan REST API’sine bir alternatif uyguladılar. Bu konuya yönelik, blog yazısı şu şekildedir:

Yeni arayüz geliştirme süresinin kısalmasına izin veriyor. Piyasaya sürüldükten sonra, veri sunum formatını standartlaştırmaya başlayacağız: işlemler, bloklar, adresler, takma adlar ve Waves Blockchain’indeki tüm olası varlıklar.

Buna ek olarak, standardizasyon sürecinin toplumla koordine olacağını açıkladılar. Geliştiricilerin söyledikleriyle ilgili bilgi toplayacaklar ve önerilerini izleyerek son detayları ayarlamak için tavsiyelerine uyacaklar. Yeni protokolün aktif hale getirilmesi için oyların %80’ine sahip olmak gerekiyor ve protokol bir hafta sonra aktif hale getirilecek. Oylama yapıldıktan ve aktif hale getirildiğinde, kullanıcılar ve geliştiriciler tüm bu yeni özelliklere erişebilecek.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin