Uzun vadeli yatırımlar için denenmesi gereken kripto paralar hangileridir?
Uzun vadeli yatırımlar için denenmesi gereken kripto paralar hangileridir?

Uzun vadeli yatırımlar için en iyi beş kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralardan gerçek kazanç elde etmek zordur. Eğer partiye geç kalırsanız, muhtemelen yatırımlarınızda önemli miktarda getiri görmek istiyorsanız, kripto paralara büyük miktarlarda para yatırmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Tabii ki, daha küçük miktarlarda Bitcoin satın alabilirsiniz. Ancak, bu gerçekten uygun bir çözüm müdür? Bu nedenle uzun vadeli yatırımlar için en iyi beş kripto parayı sizler için derledik.

Uzun vadeli yatırımlar için denenmesi gereken kripto paralar hangileridir?

YouTuber Today’s Platinum son zamanlarda, Mayıs 2018’de bizler için bazı önemli getiriler sunabilecek 1,00 doların altında en iyi beş kripto parayla bize yol gösteren bir video yayınladı. Videoyu kendinizde bu linkten izleyebilirsiniz.

Devam etmeden önce, lütfen Today’s Platinum’unun bir finansal danışman olmadığını ve bu nedenle yaptığınız yatırım kararlarının, gerekli özen ve yeterli araştırmalarla kendi kararınızla yapılması gerektiğini göz önünde bulundurun. Ne kadar yatırım yaptığınıza bakılmaksızın elbette ki kripto paralar risklidir.

Cardano: Ucuz ve sıcak altın niteliğinde bir yatırım aracı

Cardano (ADA), yazı sırasında 1 dolarlık bütçe eşiğinin altına düşerek 0,367 dolardan işlem görmekte. Today’s Platinum, önümüzdeki birkaç yıl içinde Cardano’nun büyük oranda büyüyeceğine inanıyor. Bu kripto para uzun süre elde tutmaya uygun bir yatırım aracı değil. Ancak bu zamanlarde bu kripto paraya yapılan yatırımlarla bazı sabit ticaretlerle önemli kârlar ortaya çıkabilir.

Zilliqa: Yeni ama potansiyeli yüksek bir kripto para

Zilliqa (ZIL), yazı sırasında 1 doların altında 0,108 dolardan işlem görmekte. Today’s Platinum Zilliqa’ya inanıyor. Ancak yeni olan bu kripto para biriminin volatilitesi nedeniyle günlük alım satım potansiyeli yüksek. Cardano gibi Zilliqa’nın önümüzdeki birkaç yıl içinde büyümeye devam edeceğine inanıyor ve 2018 kendi Blockchain devriminin başlangıcını işaretliyor.

Power Ledger: Hayal gücünüzü yükseltecek bir yatırım aracı

Power Ledger (POWR), yazı yazıldığı zamanda 0,565 dolardan işlem görüyor. Bu nedenle önceki iki tokenden biraz daha pahalı olarak görülebilir. Her iki durumda da, hala 1,00 dolarlık bütçe işaretinin altında bir denge kuruyor. Today’s Platinum, Power Ledger’ın gelecekte enerji ve elektrik dağıtımı konusuna odaklanması ve insanların ulusal şebekenin gücünü azaltma şansı vermesi nedeniyle gelecekte büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor. Bu nedenle, bu kripto para daha uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görülebilir ve Power Ledger’ın hayal gücü herhangi bir gerginliği hızlı bir şekilde düzeltilebileceğinin bir göstergesi.

Achain: Zireveye yakın olan kripto para

Achain (ACT) yazı yazıldığı sırada, 0,81 dolardan işlem görerek 1 dolarlık bütçe işaretinin çok altına düşüyor. Today’s Platinum, Achain’in de büyümesi için büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyor. Achain önceki zamanlarda 1 doların üzerinde bir zirve yaptı ve bu nedenle bir altyapı projesi olarak bu zirveyi bir kez daha başarma potansiyeline sahip oldu.

Quantstamp: Geleceğe bakan kripto para

Quantstamp, yazı yazıldığı sırada 0,213 dolardan işlem görmekte. Today’s Platinum Quantstamp’ın akıllı sözleşme sisteminin ana akım Blockchain endüstrisi için vazgeçilmez olduğuna inanıyor. İşlemlerin hatalar için kontrol edilebilmesi, Quantstamp teknolojisinin ileride yoğun olarak kullanılabileceği anlamına gelir dolayısıyla yerel para biriminin gelecekte büyük bir büyüme görmesi muhtemel.

Bu 5 kripto para piyasanın nasıl çalıştığını öğrenmenize yardımcı olur

Bahsettiğim gibi bu yatırım tavsiyesi değildir. Bu para birimleri çok düşük fiyatlı alım fiyatları sunsa da, yeni yatırımcılar için en azından kripto para birimi ticaretinin iplerini öğrenmek için harika bir platform sağlayabilir. Piyasada yatırım yapmak istiyorsanız, yukarıda bahsedilen kripto para birimleri, piyasaların nasıl çalıştığı ve elbette ne kadar değişken oldukları hakkında çok şey öğrenmenize yardımcı olabilir.

Unutmayın, küçük ve yeni yatırımlar bile uzun vadeli yatırımlar kadar risk taşıyor. Yatırımlarınıza dikkat edin ve bolca araştırma yapın. Bu gibi videolar, en azından size piyasa kalıplarını ve eğilimlerini gösterebilir. Karar vermeyi akıllıca yapmaya başlamadan önce bunları kendiniz yorumlayabilmeniz gerekir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin