ICON için çift haneli rakamlara dönüş mümkün
ICON için çift haneli rakamlara dönüş mümkün

ICON için çift haneli rakamları görme zamanı yakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önümüzdeki aylarda büyük proje geliştirme haberleri bekleniyor. Ancak ICON (ICX) kısa vadede bazı kazanımlarını tersine çevirebilir. Ayrıca ICON için çift haneli rakamları görme zamanı yaklaşmakta.

ICON’a son zamanlarda “Kore Ethereum”u statüsü atfedilmekte

ICON (ICX) kademeli ve istikrarlı bir şekilde büyüyor ve 4,34 dolarlık bir fiyatla bir gecede %4 oranında bir artışı daha fiyatına ekliyor. 2018 için ümit vaat eden ağlardan biri olarak görülen ICON’a son zamanlarda “Kore Ethereum”u statüsü atfedilmekte.

Şimdilik, ICO platformunun uzun süredir beklenen haberinin önemli bir satışa yol açmaması cesaret verici. ICON projesinde 2018’de kapsanması gereken önemli kilometre taşları var. Bu durumda sürekli bir beklenti ve haber akışı sağlar.

ICON uyuyan varlık pozisyonunu koruyor

ICON projesi, ana ağını Ocak ayında başlattı ve bunu TRON gibi projelere kıyasla yol haritasına koydu. Ancak, projenin Android cüzdanı, daha geniş çapta benimsenmesi ve daha fazla şeffaflık sağlamak için GitHub’daki bazı kodlarının açılması gibi dönüm noktaları var.

Şimdilik ICON, diğer Asya borsalarındaki bazı faaliyetlerle birlikte Binance kripto anlaşmalarının yaklaşık %1,2’sini alarak “uyuyan varlık” pozisyonunu koruyor. Fakat yaklaşık 4 dolarlık bir fiyatla ICX, nispeten düşük fiyatlı platform varlıkları arasında bir artış gösteriyor.

ICON için çift haneli rakamlara dönüş mümkün

ICO ekosistemine sahip olma umuduyla ICON’a girmek, NEO veya QTUM gibi diğer kripto paralara kıyasla yeni gelenler için daha erişilebilir olabilir. Ancak bu noktada ICON, uzun vadeli bir öneri olmaya devam etmekte. Yine de ICON, hızlı artış ve volatilite yeteneğini kanıtladı, 10 dolardan daha düşük bir seviyeye yükseldi.

Özel bir kripto yatırım fonu olan Pantera Capital için en büyük bahislerden biri olarak anlatılan ICON, daha fazla dikkat çekti. Bununla birlikte, en büyük cazibe, teknik analistlerin öngördüğü bir koparma ve dik fiyat tırmanışı potansiyeli. Şimdilik ICON beklenenden daha yavaş büyüdü. Ancak çift haneli fiyatlara dönüş mümkün görünüyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin