Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini
Ünlü altın yatırımcısından karamsar Bitcoin fiyat tahmini

Uzun ayı piyasası fiyat belirsizliğine neden oluyor: İşte Bitcoin’in geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri Aralık 2017’den bu yana oldukça düşük bir eğilim izliyor. O zamanlar Bitcoin 20.000 dolara ulaştı ve bir yıldan fazla bir süre içinde kripto para birimlerinin çoğunu yeni seviyelere sürükleyen bir ayı piyasası başladı. Bitcoin ile neler olabileceğine dair belirsizlikten sonra 1000 dolar söylentileri yayıldı. Ancak, dijital para biriminin 1000 dolara ulaşmasının mümkün olmadığına inanan kripto para birimi analistleri var.

Ayı piyasası Bitcoin’ni 1.000 dolara düşürür mü?

Tanınmış bir kripto analisti olan PlanB, Bitcoin’in 1.000 dolara düşmesinin mevcut fiyatlardan %75 ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden %95 düşüş göstermesi anlamına geleceğine dair bir tweet yayınladı. Ayrıca bu düşüşü Amazon’un 2000 ve 2001 yıllarında yaşadığı deneyimle karşılaştırırken, Amazon’un, %95 değer kaybıyla 105 dolardan 5 dolara düştüğünü belirtti.

PlanB, borsalara yapılan saldırı da dahil olmak üzere Bitcoin için değer önerisi konusundaki belirsizliğin olduğunu belirtti. Gox veya ICO dolandırıcılığı, artık gitti. Böylece, Bitcoin için gelecek parlak.

Halving Bitcoin’e değer katacak

Uzman Bitcoin’in hisse senedi akış analizini takiben 6.250 dolar değerinde olması gerektiğini söylüyor. Her ne kadar bu, dijital varlığın mevcut değerinden çok daha yüksek olsa da, Bitcoin’in halving’ten sonra 10.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

Bitcoin Mayıs 2020’de halving yaşayacak. Her bir blokta, madencilerin aldığı mevcut ödül 12 BTC’den 6,25 BTC’ye düşecek. Bu durumun mevcut fiyatlarda %260 artış göstermesi bekleniyor. PlanB, Bitcoin’in geleceği konusunda emin olmaya devam etse de, kısa vadede, Bitcoin’in düşüşünün devam edebileceğine inanan başka uzman ve kişiler var.

Analist Murad Mahmudov, Twitter’daki Bitcoin hakkında atılan tweetlerin düşüklüğünün 2014 seviyelerine ulaştığını açıkladı. Bu, 2016’daki herhangi bir noktadan daha düşüktür. Yani, merkezsiz teknolojiyi ve dijital altını önemseyen çok az sayıda birey kaldığı anlamına gelir.

Bloomberg’deki bir analiste göre ise, Bitcoin bir kez daha büyümeye başlamadan önce yakın gelecekte 1500 dolara kadar düşebilir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin