Binance, Trust Wallet’te Zcash (ZEC) ile gizlilik sağlayacak
Binance, Trust Wallet’te Zcash (ZEC) ile gizlilik sağlayacak

Binance, Trust Wallet’te Zcash (ZEC) ile gizlilik sağlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Trust Wallet, Ethereum, Bitcoin ve ERC-20, ERC-721 ve ERC-223 standartlarına göre Ethereum’a dayalı 20.000’den fazla farklı tokeni desteklemek için tasarlanmış mobil bir kripto cüzdanı olan bir platformdur. Şirket, geçtiğimiz hafta Zcash’i (ZEC) desteklediğini duyurarak genişlemeye devam etti.

Zcash (ZEC) Coinbase Earn’de sunulan son proje

Duyurularına göre, Trust Wallet Zcash ile gizlilik projelerine odaklanacak; Tüm bunlar, daha geniş görevlerinin bir parçası olacak, bazı önde gelen kripto paraları destekleyebilecek.

Geçen Cuma günü, San Francisco merkezli platform Coinbase, Zcash’ın Coinbase Earn’da sundukları son proje olacağını açıkladı. Coinbase Earn, sitede kullanıcıların bazı kripto paraları kazanmalarını ve aynı zamanda sitede yapılan bazı özel görevleri yerine getirerek yeni bir şeyler öğrenmelerini sağlayacak tamamen yeni bir bölüm olacak.

Ayrıca, Zcash’in arkasındaki şirket, Zcash’in Electric Coin Company olarak yeniden markalanacağını açıkladı. Tüm bunlar, Zcash’in kar amacı gütmeyen kuruluştan kripto para ile birlikte daha iyi ayırt edilmelerini sağlayacak. Yapılan değişiklikler, her zaman Zerocoin Electric Coin Company Ltd. olan şirketin yasal adına da karşılık gelecek.

Şu anda, ZEC tokeni, 320.5 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonu ile 53.75 dolardan işlem görüyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin