Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street'in yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”
Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street'in yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”

Uzmanlara göre Ripple (XRP) tokeni son gelişmelerle tırmanışa geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase tartışması, Ripple’ın XRP’sinin listelenmesi konusunda ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Coinbase, Ethereum Classic’i listeleyeceğini açıkladı. Bu durum, en azından Coinbase’in portföylerini artırmaya devam edeceğini gösteriyor. Uzmanlara göre ise Ripple (XRP) tokeni son gelişmelerle birlikte yeni yüksek seviyeleri görebilir.

Ripple (XRP) tokeni Coinbase’de listelenebilir!

Geçtiğimiz hafta içinde yaşanan gelişmeler Ripple’ın Coinbase’de listelenebileceğine işaret ediyor. Ripple Coinbase’de listelenirse uzmanlara göre önemli bir fiyat artışı gerçekleşebilir. Daha önce belirttiğimiz gibi Ethereum Classic Coinbase’de henüz listelenmedi. Ancak bu hareket, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’den sonra platformuna Ethereum Classic’i ekleyen Coinbase’in yeni kripto paralar listeleyeceğinin bir göstergesi de olabilir. Çünkü bazı kaynaklar Coinbase’in portföyüne yeni para birimleri eklemek için araştırma yaptığını belirtiyor.

Coinbase geçtiğimiz günlerde Japonya’ya taşınacağını açıkladı. Yüksek miktarda yatırımcı ve kripto para takipçisi nedeniyle Japonya, dijital para birimleri ve Blockchain teknolojilerinde öncü olan ülkelerden biri. Ripple’ın bu hamle nedeniyle Coinbase’de listelenme ihtimali yüksek.

Ripple CEO’su XRP’yi listelemesi için Coinbase’e çağrıda bulunuyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Ripple’ın XRP’sinin bir menkul kıymet olmadığını açıklamasının yakın olduğu söyleniyor. Bu tarihi karar kripto paranın fiyatını ve popülaritesini önemli ölçüde arttırabilir.  Bu olduğunda, Coinbase’in Ripple’ı listememesi adına ortada herhangi bir engel kalmayacak. Yakın zamanda Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın XRP’sini listelemesi için Coinbase’e çağrıda bulundu. Brad Garlinghouse verdiği bir röportajda şunları söyledi:

Kurumlar ile ilgili problemleri çözdüğümüzde, Coinbase’in buna nasıl tepki vereceğini merak ediyorum.

Brad Garlinghouse, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını şu sözlerle açıkladı:

XRP sahipliğimizin bize kontrol sağladığını düşünmüyorum. Suudi Arabistan’ın çok fazla petrolü var, bu da onlara petrol kontrolünü vermiyor.

Uzmanlara göre Ripple (XRP) tokeni önemli bir sıçrama yapabilir

Brad Garlinghouse, SEC’in Ripple’ın XRP’sinin bir menkul kıymet olmadığını açıklamasından sonra Coinbase’in XRP’yi platformuna ekleyeceğini düşünüyor. Coinbase, Japonya’ya taşınmadan önce kripto para birimi ile ilgili düzenlemelere bağlılığını göstermek için geçerli bir lisans almak zorunda kalacak. Japonya’da, XRP çok iyi bilinen ve beğenilen bir kripto para. Bunun nedeni Ripple’ın, piyasadaki üçüncü en büyük kripto para birimi olması. Buna ek olarak Ripple, Japonya’da en çok kullanılan kripto para. Bu durum ise Coinbase’yi ülkeye taşındıktan sonra mümkün olan en kısa sürede Ripple’ı listelemek zorunda bırakabilir. Uzmanlara göre ise bu durum yaşandığında Ripple önemli bir sıçrama yaparak yeni yüksek seviyeleri görebilir.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin