Monero (XMR) fiyatı Edge cüzdan entegrasyonundan sonra hızlı yükseldi
Monero (XMR) fiyatı Edge cüzdan entegrasyonundan sonra hızlı yükseldi

Monero (XMR) fiyatı sert yükseldi: İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün Edge Wallet’in Monero’yu sistemine entegre ettiğini belirttik. Edge Wallet, güdümlü koruma için çeşitli varlıkları tek bir yerde depolamak için kullanılan bir kripto para birimi cüzdanı. Cüzdan California merkezli olarak 2015 yılının sonunda kuruldu. Artık Monero (XMR) Edge cüzdanında yer alıyor. Monero (XMR) fiyatı Edge cüzdan entegrasyonundan sonra ise sert yükseldi.

Monero (XMR) fiyatı grafiği
Monero (XMR) fiyatı grafiği

Monero (XMR) fiyatı Edge cüzdan entegrasyonundan sonra hızlı yükseldi

En iyi ilk 15 kripto para içerisinde Monero (XMR) liderliği ile dikkat çekiyor. Monero, son 24 saatte içerisinde yüzde 15,5 oranının üzerinde artış kaydetti. Yazım sırasında ilk 15’teki kripto paralar 1 ila 5 oranında artış görürken gizlilik odaklı kripto para birimi Monero ise %13,2 oranında artışla 125,8 dolardan işlem görüyor. Monero’nun bu artışının Edge cüzdanına entegre edilmesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Ayrıca Monero’nun geçtiğimiz ayki fiyatı 173 dolardı. Kripto paranın şu anki işlem fiyatı bu rakamla karşılaştırıldığında Monero’nun yüzde 30 değer kaybı yaşadığı görülüyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Piyasadaki pozitif eğilim Monero’nun fiyatını olumlu yönde etkiliyor

Dün 15:59 UTC’de Bitcoin 5.755 dolardan işlem görüyordu ve 47 dakika içinde 500  dolarlık bir sıçrama yaptı ve Bitcoin 6.225 dolar seviyesine kadar yükseldi.  Bitcoin ile birlikte altkoinler de güçlendi ve Bitcoin Cash ile EOS da yüzde 10 seviyelerinde değer kazandı. Ontoloji ve Bytecoin de sırasıyla yüzde 14 ve yüzde 13 oranında yükseldiler. Kripto para piyasası hacmi de bu gelişmelerle birlikte tekrar 250 milyar doların üzerine çıktı. Piyasadaki bu pozitif eğiliminde Monero’nun fiyatını olumlu yönde etkilediği düşünülüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin