Uzmanlara göre Blockchain geliştiriciler için bir kaynak
Uzmanlara göre Blockchain geliştiriciler için bir kaynak

Uzmanlara göre Blockchain teknolojisi beş yılda nasıl kullanılabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün EOS, Twitter’da EOS Core üyelerin, önümüzdeki beş yıl içinde Blockchain’in nasıl kullanılacağına dair fikirlerini aktardıkları bir video yayınladı. Videoda Developer Relations’den Serg Metelin, Engineering’den Bart Wyatt, Block.one’un CTO’su Daniel Larimer ve Block.one’un CEO’su Brendan Blumer yer alıyor. İşte uzmanlara göre Blockchain teknolojisinin beş yılda nasıl kullanılacağı.

“Blockchain’ler farklı sektörlere entegre edilecek.”

Serg Metelin, beş yıl içinde neler olacağını tahmin etmenin oldukça zor olduğunu ifade ediyor. Ancak, Blockchain’lerin farklı sektörlere entegre edilmesi konusunda iyimser. Serg Metelin konuya yönelik şunları söylüyor:

Önümüzdeki beş yıl içerisinde, Blockchain’in sigortalarımıza, sağlık hizmetlerimize, bankacılığa ve günümüzün gündelik hayatında birçok farklı alana entegre edileceğine inanıyorum.

“İnsanlar bu teknolojiyi bilgisiyle veya bilgisi olmadan kullanmalı.”

Bart Wyatt, insanların gelecekte Blockchain’lere nasıl bakmaya başlayacağını vurguluyor. Bart Wyatt’a göre insanlar bu teknolojiyi bilgisiyle veya bilgisi olmadan kullanmaya başlamalı. Bart Wyatt konuya yönelik şunları söylüyor:

Orada olacak ve insanlar bunu hissedecek. Çünkü bir güven konusu bu ve ancak insanlar bu teknolojiye zamanla inanacak. Bu sistemlerden, fikir birliğinden ve bir topluluktan güven alabileceksiniz. Bu ortalama bir insanın, bu monolitik kurumlara artık körü körüne güvenmemeleri gerektiğini düşündüğü şey olurdu. Bunun için kredi bloke edebilir mi emin değilim, ama gerçekten yapmalılar.

Uzmanlara göre Blockchain geliştiriciler için bir kaynak

Daniel Larimer ise bankalar, hükumetler ve işletmeler tarafından kullanılan Blockchain’in geleceğini öngörüyor. Daniel Larimer’e göre, kurumlar altyapılarını Blockchain tabanlı sistemler ile geliştirmeli. Block.one’un CEO’su Brendan Blumer, konuya yönelik şunları söylüyor:

Çoğu insan daha rekabetçi ve uyumlu hale getirilecek ürün ve hizmetleri kullanmaya başlayacak ve Blockchain’in kendisini kullandığını bile bilmeyecek. Geliştiriciler için yeni nesil ürün ve hizmetlerin üretilmesi için Blockchain gerçekten bir kaynak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin