Kripto borsaları
ABD kripto borsaları kripto varlıkları menkul kıymet olarak tanımlamak istiyor

Singapur’da yeni bir Blockchain tabanlı borsa duyuruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Özel menkul kıymetlerdeki alım satım işlemlerini önemli ölçüde iyileştirme potansiyeline sahip yeni  Blockchain tabanlı borsa bugün açıklandı.

Blockchain tabanlı borsa, CapBridge ve ConsenSys ortak yapımı

Bahsi geçen borsanın, Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin ve özel finansman platformu CapBridge tarafından yönetilen Blockchain yazılım şirketi ConsenSys arasında ortak bir proje olduğu belirtiliyor. Proje Singapur merkezli olup özel hissedarların çıkış seçeneklerini iyileştirmelerini kolaylaştırmak için tasarlandı.

Salı günü yapılan açıklamada, iki şirket yeni platform alanını nasıl geliştireceğini duyurdu:

1X, paydaşlar, çalışanlar ve erken yatırımcıların çıkması için bir başka seçenek sunarak, yeni bir küresel pazar yaratır. Daha uzun vadede bu, aktif sermaye geri dönüşümünü teşvik edecek ve sermaye piyasasında daha fazla likiditeyi teşvik edecektir. Erken yatırımcılar ve aile şirketleri de kısmi bir likiditeden yararlanabilir.

“Sermaye piyasalarının sağlamlığına katkıda bulunacağız.”

Singapur Borsası’nın (SGX) desteğiyle, Blockchain teknolojisinin  verimsizlikleri azaltma için, KYC ve AML’ye tam uyumlu yeni bir borsa olan Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası da yakın zamanda çıkmıştı.

CapBridge CEO’su ve kurucusu  Johnson Chen şu sözleri söyledi:

Sermaye piyasalarının sağlamlığına katkıda bulunmasını temenni ettiğimiz özel borsamız, sermaye ve büyüme döngüsünü oluşturmak için bugün mevcut sermaye artırma seçeneklerini tamamlayacaktır.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Dikkat: Kripto para borsası kullanıcı bilgilerini sızdırdı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin