Uzmanlara göre Bitcoin yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak!
Uzmanlara göre Bitcoin yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak!

Uzmanlara göre Bitcoin yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatındaki durgunluğa rağmen bazı uzmanlara göre Bitcoin fiyatı yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak.

Uzmanlara göre Bitcoin yıl sonuna kadar değerini ikiye katlayacak!

Son altı ay içerisinde Bitcoin’in fiyatı Aralık ayındaki 19.000 dolar seviyesinden düşerek bugünkü değeri olan 7.650 dolara kadar geriledi. Son dönemde sektöre yönelik yasal düzenlemelerle ilgili belirsizlikler ve Mt. Gox Borsası’na ait yüz binlerce Bitcoin’in belirli aralıklarla borsalar aracılığıyla satılması Bitcoin fiyatında durgunluğa sebep oldu. Bu durumda bile bazı uzmanlar, kısa vadede bu fiyat eğiliminin devam edeceğini ancak orta ve uzun vadede tablonun iyimser olduğunu söylüyor. Blockchain uzmanı ve oyun platformu Ultra’nın CEO’su olan David Hanson, verdiği bir demeçte şunları söyledi:

Bitcoin fiyatının önümüzdeki haftalarda 6.500 ile 8.500 dolar arasında dalgalanmaya devam edeceğini düşünüyorum. Orta ve uzun vadede piyasaya ilk giren avantajından faydalanmak isteyen büyük kurumlar ve bunların piyasanın meşrutiyetine kazandıracağı artılar, Bitcoin’in değerini yükseltmeli.

“Bitcoin sprinte başlamak için açma germe yapıyor.”

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve benzeri kripto paraların değerlerini arttıracağı görüşünü kripto para sektöründeki diğer birçok uzman da benimsiyor. Bu uzman görüşlerine göre, Bitcoin önümüzdeki aylarda 10.000 doların üzerine çıkabilir. Sosyal ticaret platformu eToro’nun genel müdürü olan Iqbal Gandham’da bu görüşü benimseyenlerden biri. Iqbal Gandham konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anki düzenleyici manzara ortadan kalktıkça büyük kurumlar da dahil olmak üzere pek çok yatırımcının ilk kripto para yatırımlarını yapmalarını bekleyebiliriz. Bu yılın ilk birkaç ayı boyunca kripto para sektörü göreceli olarak yavaş bir tempoda koşuyor, sprinte başlamak için açma germe yapma fırsatı kolluyor. Bu tam o an olabilir.

Çok sevilen yatırımcı Tim Draper ise Bitcoin’in 2022 yılında 250.000 doları göreceğine inanan uzmanlar arasında. Ocak ayında, fiyat karşılaştırma sitesi Finder tarafından yapılan bir kripto para birimi uzmanları panelinde, uzmanlar bu yılın sonunda Bitcoin’in 33.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

İndependent

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin