IOTA (MIOTA) ve Komodo (KMD) artık Bitpanda Borsası’nda!
IOTA (MIOTA) ve Komodo (KMD) artık Bitpanda Borsası’nda!

IOTA (MIOTA) ve Komodo (KMD) artık Avrupa borsasında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avusturya’nın en büyük kripto para borsası olan Bitpanda, bugün IOTA (MIOTA) ve Komodo (KMD) kripto paralarının platformlarında yakında listeleneceğini duyurdu. Bitpanda platformuna Komodo 12 Haziran 2018’de eklenirken, IOTA 14 Haziran’da talep üzerine listelenecek.

IOTA (MIOTA) ve Komodo (KMD) artık Bitpanda Borsası’nda!

Eskiden Coinimal olarak bilinen Bitpanda Borsası, Bitcoin, Ripple, Ethereum, Dash ve Litecoin gibi popüler kripto paraların ticaretini sunuyor. Kullanıcıların sadece fiat para birimi (euro) ile kripto para kazanmalarını sağlamakla kalmayıp, Visa, Mastercard, OKPay, Skrill, PayPal, NETELLER, SOFORT Überweisung (Sofort AG), EPS (Austrian Instant Bank Transfer), Skrill Online Bank Transfer  ve SEPA (European Bank Transfer) gibi çok çeşitli ödeme yöntemlerinden birini seçmelerinede olanak sağlıyor. Bitpanda konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Popüler talep nedeniyle, 14 Haziran’da Bitpanda platformuna IOTA’yı ekleyeceğiz!

Bitpanda, ilk olarak IOTA için yalnızca ticaret seçeneği sunacak. Bitpanda konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Entegrasyon ekibimiz ve IOTA Vakfı, kısa bir süre içinde Bitpanda’da çalışan bir geri çekme ve gönderme fonksiyonu da dahil olmak üzere, tamamen işlevsel bir IOTA cüzdanı elde etmek için birlikte çalışıyor.

Bitpanda, yakında kullanıcılarına daha fazla kripto para seçeneği sunacak

Komodo cüzdanı, yeni bir cüzdanı yakında piyasaya sürmeyi planladıkları için başlangıçta sadece ticaret seçeneği ile birlikte gelecek. Bitpanda, yakında kullanıcılarına daha fazla kripto para seçeneği sunacaklarını ancak Ripple, IOTA ve Komodo ile aynı prosedürü kullanacaklarını belirtiyor. İlk olarak bir sadece ticaret cüzdanı ve daha sonra tam teşekküllü cüzdan, Bitpanda’ya göre yeni kripto paraları ekleme sürecini hızlandırıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin