Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini
Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

Uzmanlara göre Bitcoin rallisi çok yakında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı son birkaç haftadır gelgitler yaşıyor. Ancak, bazı fiyat analistleri bunun daha fazla sürmeyeceğini düşünüyor. Forbes’den Billy Bambrough, piyasa uzmanlarının Bitcoin’in bu yıl Kasım ayı başlarında bir dalgalanma yaşayacağını düşündüklerini söyledi. Hatta bu uzmanlara göre Bitcoin rallisi Eylül ayı sonuna doğru yeni bir başlangıç yapacak.

Uzmanlara göre Bitcoin rallisi ETF onayını bekliyor

Piyasada bu fiyat artış beklentisi için iki temel neden var. Öncelikle, SEC bir Bitcoin ETF’nin onaylanıp onaylanmayacağını tartışıyor. Kararın 30 Eylül’de duyurulması bekleniyor ve birçoğu özellikle SEC’in yeni atanan üyesini kripto savunucusu olarak gördüğünden, kararların onaylanacağından emin.

İkincisi, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi olan Kıtalararası Borsası (ICE) 5 Kasım’da bir Bitcoin ETF başlatıyor. ICE, Temmuz ayında kendi kripto platformunu kurdu ve Microsoft dahil olmak üzere birçok büyük şirketle ortaklık yaptığını açıkladı. ICE’nin ETF’si, Bakkt’ta sunulacak ve her işleminde Bitcoin’i kullanacak. Böylece fiyat keşfini artırmayı amaçlayan bir hamle yapacak.

Bir Bitcoin ETF’si sektöre önemli yenilikler getirecek

Ayrıca Svandis’in kurucusu ve CEO’su Herman Finnbjornsson, Bitcoin’in değerinin Kasım ayının ilk haftasında 10.000 dolara ulaşabileceğine inandığını söyledi. Önümüzdeki birkaç hafta, özellikle Bitcoin’in ETF onayını gördüğümüzde kripto alanı için ilgi çekici olacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin