Bitcoin 17 Eylül
Bitcoin 17 Eylül fiyat görünümü: BTC yeni haftaya nasıl başladı?

Uzmanlara göre Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalar normal

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sürekli dalgalanan Bitcoin fiyatı bazı yatırımcılarını üzebilir, ancak yine de, fiyatlardaki bu istikrarsızlığa rağmen, kripto para birimlerinin dünyayı değiştireceğine inanan insanlar var. Bazı uzmanlara göre, Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalar normal ve bu geçmişte yaşanılanlara benzer gibi bir süreç.

Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalar her zaman vardı

Bitcoin’in 20.000 dolar seviyesinde olduğu 2017 Aralık ayındaki tarihi zirve fiyatından bu yana, çok düşüşler yaşadı. Kripto para şu an 6.500 dolar seviyesinde geziniyor. Birçok yatırımcı Bitcoin’den ümidi kesmişken, bazı insanlar hala kripto para biriminin dünyayı değiştirebileceğine inanıyor.

Bu inananlardan biri olan, CNBC’nin “Cryptotrader” sunucusu ve OnChain Capital’in kurucusu Ran Neu-Ner, mevcut fiyatın yeni bir şey olmadığını söyledi. Ayrıca, Neu-Ner, çok genç olduğunu ancak önemli bir teknoloji ile uğraştıklarını belirterek Bitcoin’in geleceğinden umutlu olduğunu söyledi. Yatırım firmasının yönetim ortağı olan Jeremy Gardner Bitcoin’in fiyat dalgalanması ile alakalı şunları söyledi:

Hyper-growth (Hiper-büyüme), ardından her zaman ağır bir düzeltme geldi. Bitcoin’in 20 dolardan 2 dolara ve 1.200 dolardan 250 dolara aynı şekilde düştüğünü gördüm.

Nick Colas: “Bitcoin fiyatı SEC kararından dolayı düşüyor.”

DataTrek, piyasa analiz firmasının kurucu ortağı Nick Colas konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Bitcoin ile ilgili sorun, piyasa psikolojisi tarafından fiyatın yüzde 100 oranında artması beklentisi. BTC’nin yüksek volatilitenin yeni bir teknoloji olduğu ve yeni bir oluşumun ilk günlerinde olduğu gibi zorluklarla karşılaşması muhtemel. Dahası, toplumun değerlerinin altında yatan güvenli bir yatırım karşılığını henüz oluşturmuyor.

Colas, BTC’nin son fiyat düşüşünün, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun, Bitcoin’in borsada işlem görmesini sağlayacak fonlara izin verip vermeyeceği konusundaki spekülasyonlardan kaynaklandığını düşünüyor.

Neu-Ner: “Kripto para birimleri hızlıca para kazanılacak yer değil.”

Nasdaq’ın Bitcoin ve CBOE’nin ilk BTC ETF’yi başlatma planını ele almayı düşünmesi gibi yakın zamanda gelen bazı iyi haberlerle birlikte, tünelin sonunda bir ışık var gibi görünüyor. Bazı Bitcoin yatırımcıları, BTC fiyatını, küresel finans sektörü ve ekonomi dönüşümü olan gerçek potansiyelinden sapma olarak görüyorlar. Neu-Ner’in konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, Lamborghini‘yle gezebilmek için hızlıca para kazanılacak yer değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin