Nano (NANO) 200 TPS testini takiben fiyatta %37'lik bir artış gördü
Nano (NANO) 200 TPS testini takiben fiyatta %37'lik bir artış gördü

Nano (NANO) zirveye çıkmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano (NANO) bu haftanın başındaki 200 İşlem Başına Sınama (TPS) testini başarılı şekilde sonuçlandırdı. Bu haberden sonra NANO fiyatı %37’lik bir sıçrama gördü. Ayrıca hafta boyunca fiyatlarda toplamda %47’lik büyük bir artış yaşandı.

Nano (NANO) 200 TPS testini takiben fiyatta %37’lik bir artış gördü

NANO, 756 TPS’ye ulaşmayı başardı ve 30 dakika boyunca 75’in üzerinde TPS’yi koruyan topluluk beta stres testini yürütmeye devam etti. 756 TPS, bir zamanlar 7.000 TPS’ye ulaşabildiği için projenin bir kilometre taşıdır. NANO 200 TPS testini takiben fiyatta %37’lik bir artış gördü. NANO, ağda başarılı bir sonuca varmak için sağlam bir testle harika bir hafta geçirdi. Ayrıca NANO, çevrimiçi kripto ödeme sitesi BitcoinSuperstore.us’a eklendi.

Nano (NANO) rekor seviyeleri görmek için çalışıyor

BitcoinSuperstore.us’a eklenmek, NANO’nun artık web sitesinin kullandığı çevrimiçi satın alma sistemi üzerinden 200.000’den fazla çevrimiçi perakendeci tarafından kabul edildiği anlamına geliyor. Bu, NANO’yu BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, TRX ve LTC gibi daha büyük kripto para birimleri de dahil olmak üzere web sitesinde bulunan sekiz kripto paradan biri yapıyor. Genel olarak NANO, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına katkı sağlayacak gelişmelerin olduğu harika bir hafta geçirdi ve zirveye çıkmaya hazırlanıyor!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin