Uzmanlara göre Bitcoin Cash’in değeri artabilir
Uzmanlara göre Bitcoin Cash’in değeri artabilir

Uzmanlara göre Bitcoin Cash’in fiyatı artacak: Yükseliş mitingine hazırlanın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlara göre Bitcoin Cash’in fiyatı artacak. Yükseliş mitingine hazırlanın! Kripto paralara odaklanmış bir yatırım şirketi olan BKCM’nin kurucusu ve CEO’su Brian Kelly, dün CNBC’de Bitcoin Cash (BCH)’in değerinin artabileceğini belirtti.

Uzmanlara göre Bitcoin Cash’in değeri artabilir

Cumartesi günü Bitcoin Cash madencilerinin bir BCH geliştirme fonuna fon sağlamak için bir toplantı düzenledikleri bildirildi. Brian Kelly, madencilerin madencilikten aldıkları ödülün bir kısmını tahsis ederek Bitcoin Cash ekosisteminin genişletmek için yatırım yapmak istediklerini açıkladı. Brian Kelly, bunun Bitcoin Cash’in değerinin yükselmesine yardımcı olabileceğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Blockchain’ler bu şekilde değer kazanır. Kullanışlılığın değere dönüştüğü ölçüde daha fazla kullanım durumu elde edersiniz. Bu Bitcoin Cash için pozitif olabilir.

Bitcoin Cash, 760 dolarlık Nisan seviyesinden çok daha yüksek bir değerde

Bitcoin Cash, son 24 saatte 1.290 dolardan 1.201 dolara kadar düşerek yaklaşık yüzde 6 oranında değer kaybetti. Ancak bu seviye yine de 760 dolarlık Nisan seviyesinden çok daha yüksek bir değer. Bitcoin Cash, ölçeklenebilirlik problemini çözmek için yapılan Bitcoin hard forku sayesinde 2017 ortalarında çıkarılan eşler arası bir dijital para birimi. Yükseltilmiş fikir birliği kuralları ile BCH, daha fazla işlemin işlenmesine izin vererek blokların boyutunu artırabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin