Kripto para piyasalarındaki düşüş trendi ne zaman son bulacak?
Kripto para piyasalarındaki düşüş trendi ne zaman son bulacak?

Kripto para piyasalarındaki düşüş trendi ne zaman son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün, kripto para piyasaları doğru yönde bir adım atmış görünüyordu. Haftaya yeni başlarken piyasalar yeşil pazarları gördü. Büyük kripto paraların çoğunluğu sağlıklı tırmanışlar yaptı. Bu da genel bir piyasa toparlanmasına katkıda bulundu. Ancak bu sabah piyasa daha az iyimser ve kripto paraların kötü performansı Mayıs ayına daha çok benziyor. Genel olarak bu ay, birçok kripto para kan kaybetti. Peki kripto para piyasalarındaki düşüş trendi ne zaman son bulacak?

Analistlere göre, Bitcoin 9.000 dolara ulaşabilir

Bu noktada, fazla endişelenmeye gerek yok, büyük düşüşler yaşanmıyor. Gördüğümüz şey sadece bir düşüş pazarının sonucu, yakında bazı olumlu değişiklikler görmeyi bekliyoruz. Bu noktada endişe verici soru, bu durumun ne kadar süreceği? Yazım sırasında, Bitcoin %2,19 oranında düşüşle 8.332 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bu hafta beklentiler Bitcoin’in 9.000 doları aşacağı yönünde. Ancak şu anki durumda bunu ne zaman göreceğimiz belirsiz. Umarım hafta ilerledikçe, Bitcoin’in yukarı yönlü hareketlere başladığını göreceğiz. Şu anki haliyle bile analistlere göre, 700 dolarlık bir tırmanış, Bitcoin’in 9.000 dolara ulaşacağını göstermekte.

Benzer şekilde yazım sırasında, Ethereum %3,08 oranında düşüşle 695 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Ethereum şu an 700 doların üzerinde kalmaya çalışıyor. Düşüş trendi 700 dolar seviyelerinde direnç gösteriyor. Bu durum değişene kadar, Ethereum’un 800 dolara ulaştığını göremeyiz. Belki de şu anda, Ethereum’un bu hedefe geri dönüşü kolaylaştırmak için büyük bir artışa ihtiyacı var. Aksi halde Ethereum bir süredir çok düşük değerlerde kalma riskiyle karşı karşıya.

Kripto para piyasalarındaki düşüş trendi ne zaman son bulacak?

Ripple yazım zamanında %3 oranında düşüşle 0,67 dolardan işlem görmekte. Ripple 0,70 dolar seviyesini aşmaya çalıştığı için yeni dirençlerle karşı karşıya gibi görünüyor. Ripple’ın 1 doları aştığı zamanları gördük. Ancak şu an ki durumda Ripple’ın 1 doları aşması için zamana ihtiyacı olduğu görünmekte. Bu düşüş eğilimi, Bitcoin Cash, EOS, Cardano, IOTA ve NEO’nun %5’in üzerinde düştüğü piyasalarda daha da yükselmeye devam ediyor. Ontoloji, NANO ve Bytom gibi kripto para birimlerinde %7’nin üzerinde bir artış görüyoruz.

Bu kısa analize dayanarak, gördüğünüz gibi piyasalar da düşüş eğilimi hakim. Ancak analistlerin beklentisi yakın zamanda bu durumun düzeleceği yönünde. Bu olumsuz piyasa görünümü devam ederse, büyük kripto para birimleri çok ihtiyaç duyulan değerleri kaybedecek. Şimdilik, endişemiz sınırlı kalmakta. Ancak zamanla bu rakamları ve onları etkileyen etmenleri dikkatle izlemeliyiz. Aksi takdirde, Haziran ayının başlangıcında gerçekten çok şaşırtıcı bazı rakamlarla karşı karşıya kalabiliriz.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin