Uzmanlar yanıtladı: Litecoin halving etkinliği, piyasa rallisine öncülük edecek mi?
Uzmanlar yanıtladı: Litecoin halving etkinliği, piyasa rallisine öncülük edecek mi?

Uzmanlar yanıtladı: Litecoin halving etkinliği, piyasa rallisine öncülük edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski çalışma kanıtı (PoW) protokollerinden biri olan Litecoin’in (LTC), yaklaşan halving etkinliğine göre önümüzdeki hafta pazar rallisine öncülük edeceğine dair artan spekülasyonlar bulunmaktadır. 2 Ağustos’ta yapılması planlanan halving, varlığın fiyatında gözle görülür bir artışla Litecoin topluluğunda büyük heyecan uyandırıyor.

Pek çok sektör paydaşı, bu hafta boyunca kaydedilen tutarlı birikimle yaklaşan halving etkinliğini fiyatlandırıyor. Balinalar, bu hafta başlarında zincir üstü analist @ali_charts tarafından paylaşılan bir içgörünün ardından birikim hareketlerinde büyük ölçüde acımasız görünüyor.

Bu yazıyı yazarken, satın alma hacmi yükselişini sürdürüyor ve 24 saatlik işlem hacmi %14,96 artarak bir gecede işlem gören 527 milyonu aşan günlük bir rekor kırdı. Bu büyük ticaret hacmi, Bitcoin’in (BTC) birçok altcoin’i konsolidasyon bölgesine sürüklediği bir zamanda gelirken, Litecoin %1,68’lik artışla 93,78 dolara yükselerek pozitif bir büyüme görünümü sürdürdü.

Halving, Litecoin ve daha geniş topluluk için bir dizi etkileyici öneme işaret ediyor. Bu önem en iyi şekilde, madencilere verilecek blok ödüllerinin kesilmesi yoluyla kıtlıkta somutlaştırılır. Doğru taleplerle eşleştirilirse bu, kripto para biriminin fiyatının yeni bir zirveye çıkmasına da yardımcı olabilir.

Bitcoin yarılanmasının habercisi

Bitcoin yarılanmasının habercisi olarak da değerlendirilen yaklaşan Litecoin halving etkinliği, önümüzdeki yıl Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Bitcoin’e olan ilgiyi ölçmeye yardımcı olacaktır. Bu yarılanma olayları yaklaşık olarak her dört yılda bir gerçekleşir ve Litecoin’in bir sonraki yarılanmasının fiyat etkisi güçlü olursa, Bitcoin için daha net çıkarımlar yapabiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin